Nokia - Symbian alkalmazás

A Nokia Ovi Store-jából letölthető Portfolio widgetjének köszönhetően egy helyen lehet megtalálni a legfontosabb piaci információkat és legfrissebb tőzsdei árfolyamokat.

A Portfolio alkalmazása komplexitása ellenére egyszerűen használható, így ideális platform minden gazdaság iránt érdeklődő felhasználónak. Ilyen részletes piaci információtartalmat jelenleg semmilyen más hazai alkalmazás nem kínál. Bár teljes körű hírszolgáltatás is található az applikációban, a fókuszban a magyar tőzsde áll.

A készülék egyedi widget rendszerének köszönhetően a felhasználók közvetlenül a Home Screenről is elérhetik a legfrissebb gazdasági tartalmakat és árfolyamokat.

Fontos újdonság, hogy az alkalmazásból közvetlenül elérhető a Portfolio Online Tőzsde mobileszközökre optimalizált felületére. A hagyományos kereskedési platform minden funkciója kényelmesen elérhető, így megbízásokat adhat és módosíthat, vagy akár valós időben is követheti a tőzsdei árfolyamok alakulását.

Kérjük látogassa rendszeresen mobilfejlesztéssel kapcsolatos oldalunkat, fórumunkat, hogy minél előbb értesülhessen a legújabb fejlesztésekről.

A Portfolio Mobil más termékei...


mobil@portfolio.hu
 
© 2010 Portfólió    |   Impresszum    |   Jogi nyilatkozat    |   Médiaajánlat    |   Adatvédelem    |   Visszajelzés