Portfolio.hu iPadre

A Portfolio.hu tartalmai 2012 év elejétől iPad-re optimalizált formátumban is elérhetőek. Mivel az új felület nem tartalmaz FLASH elemeket, az oldal gyorsabbá és letisztultabbá vált. Az iPad optimalizált eléréséhez a szokásos www.portfolio.hu címet kell megadnunk az iPad böngészőjében és az eszköz már ezt az új formátumot fogja megjeleníteni.

A felületen elérhetőek a Portfolio.hu hagyományos elemei, a legfontosabb gazdasági hírek, a legfrissebb tőzsdei árfolyamok és a legérdekesebb fórumtémák is. Emellett egyetlen kattintással eljuthatunk a Portfolio Online Tőzsde kereskedési felületére. A hagyományos kereskedési platform minden funkciója kényelmesen elérhető, így megbízásokat adhat és módosíthat, vagy akár valós időben is követheti a tőzsdei árfolyamok alakulását.

A felületet folyamatosan fejlesztjük, hogy az minél jobban kihasználja az iPad nyújtotta lehetőségeket úgy, hogy a Portfolio.hu minden fontos tartalma elérhető legyen teljes funkcionalitásában.

Kérjük látogassa rendszeresen mobilfejlesztéssel kapcsolatos oldalunkat, fórumunkat, hogy minél előbb értesülhessen a legújabb fejlesztésekről.

A Portfolio Mobil más termékei...


mobil@portfolio.hu
 
© 2010 Portfólió    |   Impresszum    |   Jogi nyilatkozat    |   Médiaajánlat    |   Adatvédelem    |   Visszajelzés