Windows Phone alkalmazás

A Portfolio.hu Windows Phone app-jának segítségével bárhol, bármikor hozzáférhet a legfrissebb piaci információkhoz: tematikus gazdasági hírek, valós idejű tőzsdei árfolyamok és grafikonok egy helyen. A BÉT termékei mellett figyelemmel követheti a legfontosabb deviza árfolyamokat, az ATX20 és a DAX30 részvényeit és a meghatározó külföldi indexek alakulását is.

Az alkalmazást a Windows Phone metro koncepciója szerint alakítottuk ki. Az egyedi elrendezésnek és funkcionalitásnak köszönhetően egy olyan felület jött létre, ahol minden fontos piaci információ könnyen elérhető.

A valós idejű tőzsdei árfolyam szolgáltatással rendelkező ügyfeleink az alkalmazásban is elérhetik a real-time minőségű tőzsdei adatokat.

Az alkalmazás nagy mértékben testre szabható:

A legfrissebb árfolyamok mellett a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetőek nemcsak a napon belüli mozgások, de a historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg.

Az alkalmazást folyamatosan fejlesztjük, a legújabb frissítésekről bővebb információt olvashat a Fórum menüpontra kattintva.

A Portfolio Mobil más termékei...


mobil@portfolio.hu
 
© 2010 Portfólió    |   Impresszum    |   Jogi nyilatkozat    |   Médiaajánlat    |   Adatvédelem    |   Visszajelzés