Előfizetői tartalom

Lefelé vette az irányt Európa

Portfolio
Vegyes képet mutatnak pillanatnyilag az európai piacok, a vezető részvényindexek közül a brit FTSE-100 pluszban tartózkodik, 0.9%-os erősödést mutat. A német DAX 0.1%-ot esett, a CAC-40 stagnál. A befektetői hangulatot kedvezőtlenül befolyásolták a vártnál rosszabb makroadatok, aminek hatására lefelé vették az irányt az indexek.

Kapcsolódó cikkünk2008.04.14 11:54 Mélyponton a gazdasági hangulatA brit BG Group árfolyama 5%-kal, a spanyol Repsol pedig közel 12%-kal értékelődött fel, miután a Brazil Nemzeti Olajipari Ügynökség vezetője bejelentette, hogy az elmúlt 30 év leghatalmasabb olajmezőjét fedezték fel Brazíliában. A mezőben a két vállalatnak jelentős részesedése van.Kapcsolódó cikkünk2008.04.15...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés