Előfizetői tartalom

OTP: rázz fel!

Portfolio
Felrázta a piacot az OTP délután mutatott rallyja, a bankpapír magas forgalom mellett 4.2%-ot emelkedett, s 2,160 forinton zárta a napot. A bankpapír emelkedésének hatása érződött az indexen is, a délelőtti gyengélkedés után a BUX 0.6%-ot erősödött, s 7,335 ponton fejezte be a kereskedést. A forgalom kifejezetten élénk volt, a 9.7 milliárd forint valamelyest kárpótolta az üzletkötőket a kieső két kereskedési napért.

A nap negatív hőse a blue chipek közül a Richter volt 3.1%-ot vesztett értékéből, árfolyama 12,000 forint alá esett, miközben forgalma meghaladta a 2 milliárd forintot. A Matáv 1.3%-os emelkedése után 800 forinton fejezte be a kereskedést, a papírt nem érte semmilyen sokkhatás a DT frontjáról. A Mol ezzel szemben 1.3%-ot vesztett értékéből. A kisebb papírok frontján az Antenna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés