Előfizetői tartalom

A MOL hátán szárnyalt a BUX

Portfolio
A reggeli erős nyitást és a délutáni elbizonytalanodást követően 0,9%-os pluszban zárt a magyar börze. A forgalom átlagot meghaladó, 22,7 milliárd forintos volt. A vezető részvények az OTP kivételével emelkedtek, a legjobban a MOL papírjai erősödtek, annak elenére, hogy az olaj piacán ma inkább az eladók voltak túlsúlyban.

Csak rövid időre bizonytalanították el az európai és a tengerentúli befektetőket az EKB elnök szavai. Az emelkedést viszont több dolog is segítette a mai délutánon.Kapcsolódó cikkünk2011.03.03 16:11 Figyelmeztetést küldött Trichet a magyar kormánynak (2.)2011.03.03 14:42 Váratlan szavak Trichet-től - Áprilisban kamatemelés?!A fekete arany árfolyama ma lefelé mozdult, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés