Előfizetői tartalom

A vállalati sztorik színesítették az amerikai kereskedést

Portfolio
Ma két makroadat is érkezett, ennek ellenére kezdetben a tegnapi záróértékükhöz közeli szinteken jártak a vezető amerikai indexek. A vártnál kedvezőbben alakult a munkanélküli segélykérelmek száma, a négyhetes mozgóátlag ezzel 2007 óta a legalacsonyabb értéket mutatja. Áprilisban 16,6 pontig emelkedett a philadelphiai Fed-index, míg a piac pusztán a múlt havi 9 pontos érték körüli stagnálásra számított volna, így ez az adat szintén optimizmusra adott okot. Az iránykeresés után végül a Genfben az orosz-ukrán konfliktus kapcsán megszületett megállapodás mozdította el az indexeket a pozitív irányba, a Dow azonban így is 0,1 százalékos mínuszban landolt. A Nasdaq 0,2, az S&P 500 0,1 százalékot emelkedett.

2014. április 17. 22:04 Megosztás Vegyesen zárták a napot az indexek A kereskedés végére sem pörögtek fel az amerikai befektetők, sőt, a Dow Jones 0,1 százalékos mínuszban zárta a napot. Az S&P 500 0,1, a Nasdaq 0,2 százalékkal emelkedett összességében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés