Előfizetői tartalom

Miért zuhant ma hatalmasat az arany árfolyama?

Portfolio
Igen heves eladói nyomás alá került az arany a mai kereskedésben, mely során az árfolyama fontos technikai szinteket tört, és átmenetileg 1 500 dollár alá zuhant. A sárga nemesfém azonban nemcsak ma hanem az utóbbi hónapokban is meglehetősen gyengén teljesített, melyben többek között az amerikai jegybank eszközvásárlási programjának várható befejezése, illetve az euróövezettel kapcsolatos bizonytalanság enyhülése is szerepet játszhatott.

Zuhant az arany A pénteki kereskedésben jelentős eladói nyomás bontakozott ki az arany piacán, mely során a sárga nemesfém árfolyama 1 560 dollár közeli szintről átmenetileg 1 500 dollár alá hanyatlott. Ennyire alacsonyan utoljára 2011. júliusában járt az árfolyam és napon belül 5% feletti, azaz hatalmas esésről beszélhetünk.A mai esés során fontos technikai szintek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés