Előfizetői tartalom

Új csúcson a kukorica, kitört az arany és a platina

Portfolio
Az európai jegybank az elemzők szerint beavatkozhat a spanyol és olasz kötvénypiacokon, amely enyhítené az európai gondokat. Ez a várakozás segítette az euró erősödését, és kedvezően hatott a nyersanyagárakra, a Dow Jones UBS árupiaci index így 1,6 százalékos emelkedésével sorozatban a hatodik pluszos napját zárta. A nyersanyagok valamennyi szegmense emelkedést mutatott, a kukorica új csúcsra került, de kitört az arany és a platina is.

Sorozatban hatodik pluszos napját zárta a Dow Jones UBS árupiaci index, miután tegnap újabb 1,2 százalékkal került feljebb. Az árupiacok valamennyi szegmense egészséges emelkedést mutatott tegnap, amelyet táplált a mezőgazdasági termelés számára továbbra is kedvezőtlen időjárás, és azon várakozások, hogy az Európai Központi Bank (EKB) beavatkozhat az olasz és spanyol kötvénypiacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés