Előfizetői tartalom

Csúcson az S&P - Új erőre kapott a rali

Portfolio
Lassan hozzászoknak a befektetők, hogy az amerikai részvénypiacok szinte minden nap újabb és újabb rekordértékeket érnek el, nincs ez másként ma sem: miután a Dow Jones index már napokkal ezelőtt új történelmi csúcsra emelkedett, ma a szélesebb piacot reprezentáló S&P 500 ért el napon belüli új rekordértéket. A befektetőket az sem keserítette el, hogy a délután folyamán megjelenő amerikai jegybanki jegyzőkönyv szerint a legutóbbi kamatdöntéskor több jegybankár a Fed eszközvásárlási programjának, vagyis a pénznyomtatásnak a leállítása mellett érvelt.

2013. április 10. 22:13 Megosztás Erős zárás A nap végére is megmaradtak a pluszok az amerikai részvénypiacokon, az S&P 500 index új csúcson zárt, végül 1588 ponton, 1,2 százalékos pluszban fejezte be a kereskedést a benchmark. A Dow Jones index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés