Előfizetői tartalom

Heves mozgások a tőzsdéken

Portfolio
Főként az orosz-ukrán konfliktus eszkalálódása miatt továbbra is borús a hangulat a világ tőzsdéin, az amerikai részvényindexek ma igen hevesen mozognak. A kereskedés jól kezdődött, főként vártnál jobb vállalati gyorsjelentések miatt a tőzsdék a nyitást követően felfelé indultak el, azonban a várakozásoknál gyengébb makrogazdasági adatok elrontották a hangulatot. A záráshoz közeledve azonban fordulat látszik, már a technológia szektor papírjai is emelkednek.

2014. április 15. 20:52 Megosztás Fordulat Fordultak az amerikai részvényindexek, a Dow Jones több mint 200 pontot emelkedett a napi mélypontjáról, jelenleg 0,5 százalékos pluszban az S&P 500 és a Dow, de a technológia részvények is kezdenek magukhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés