Előfizetői tartalom

Javított az OTP, de ez nem volt elég

Portfolio
A régiós börzéken pánikhangulatban indult a kereskedés. Az Erste részvényeinek árfolyama mintegy 16 százalékot zuhant nap végére, miután a pénzintézet tegnap visszavágta korábbi eredményprognózisát részben a hazai devizahiteles csomag miatt. Nemcsak az Erstét, de az OTP-t illetve a Raiffeisent is megtalálták az eladók, a bankpapírok árfolyama több százalékkal esett. Míg a régiós tőzsdéken igen izgalmasan telt a nap, addig a nyugat-európai piacokon csendes kereskedés folyt, ami egyrészt azzal indokolható, hogy az amerikai tőzsdék ma zárva vannak, másrészt fontos adatok sem érkeztek.

2014. július 04. 17:27 Megosztás Nagyon csúnyán zárja a hetet az Erste Az Erste tegnapi profit warningja miatt az osztrák pénzintézet részvényárfolyama mintegy 16 százalékot zuhant. A régiós bankok közül a Raiffeisen és az OTP is igen gyengén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés