Előfizetői tartalom

Kezdik felfogni a befektetők Yellen szavait

Portfolio
Meglehetősen izgalmas volt a délután a piacokon, az amerikai bankszektorból erős vállalati jelentések érkeztek, míg a friss tengerentúli makroadatok vegyes képet mutattak. A Fed-elnök beszéde azonban láthatóan nyugtalanítani kezdte a piaci szereplőket, ami nem meglepő, hiszen elég erős üzenet volt: hamarabb jöhet a szigorítás, ha a munkaerőpiac továbbra is ilyen határozott fellendülést mutat. A magyar piacon délután sem láthattunk érdemi reakciókat a Fed elnökének beszédére, a BUX 0,3%-os pluszban zárta a napot, ezzel régiós viszonylatban is a jobban teljesítő indexek közé tartozott. A Magyar Telekom volt a nap nyertese, mely napi csúcson, 3%-os pluszban fejezte be a kereskedést.

2014. július 15. 17:05 Megosztás Jól tartotta magát a magyar piac A Fed elnökének szavai délutánra kissé megingatták a fejlett piacokat, Amerikában kisebb mínuszba csúsztak a fontosabb tőzsdemutatók, és Nyugat-Európában is erősödött a negatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés