Előfizetői tartalom

Még egy pofon jött a végén: nagyot esett az OTP

Portfolio
A piaci szereplők az EKB és a Fed elnökének beszédére vártak a pénteki kereskedésben. Az európai piacok zárásig egyelőre csak Janet Yellen beszélt, aki azonban nem szolgált új információval, így az európai indexek nem tudtak irányt váltani. A hazai piac is egy irányba tartott nyugati társaival, és a korábbi napok emelkedését követően mérsékelt eséssel zárta a hét utolsó kereskedési napját. Az utolsó percekben még a NATO főtitkárának szavai okoztak kisebb riadalmat, további eladásokat generálva a börzéken.

2014. augusztus 22. 17:28 Megosztás Gyenge napot zártunk A régiós indexek többsége esett a mai kereskedésben, mely alól a BUX sem volt kivétel. Bár a nap jelentős részében rossz volt a hangulat, az utolsó percekben újabb eladók jelentek meg, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés