Előfizetői tartalom

Megszakadhat a jó sorozat a Wall Streeten

Portfolio
Elromlott a hangulat az Atlanti óceán másik partján legalábbis a határidős indexek erről tanúskodnak. A Dow futures 40 pontos, a Nasdaq futures 5 pontos, míg az S&P futures 5 pontos csökkenést mutat. A hangulaton talán az fordíthat, hogy ma délután négy órakor ipari cikkek rendelésállományának márciusi értéke lát napvilágot, melytől növekedést várnak az elemzők.

A tegnapi pihenő után ma ismét fontosabb vállalati gyorsjelentéseket ismerhetünk meg. A várakozásoknak megfelelő nyereségről számolt be a Pfizer ma közzétett első negyedéves gyorsjelentésében: az egyszeri tételek hatásait kiszűrve 0,60 dolláros egy részvényre jutó eredményt ért el a társaság, míg az elemzői várakozás 0,59 dollár volt. A Pfizer részvényei esnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés