Előfizetői tartalom

Mindent elsöprő lendületben a MOL

Portfolio
Egész napos emelkedés után szépen zárta a hetet a BUX, a magyar börze 2,3%-kal került feljebb átlagos, 17,5 milliárd forintos forgalom mellett. A blue chipek közül az új csúcsra törő MOL vezette az emelkedést, a nagypapírok kivétel nélkül emelkedtek. Bár érkezett egy vártnál gyengébb GDP adat, a kedvező délutáni Michigani fogyasztói bizalmi index megörvendeztette a befektetőket.

Úgy tűnik eddig tartott az esés az európai piacokon és a tengerentúlon. A mai, jó hangulatú kereskedést az sem tudta megtörni, hogy 2010 negyedik negyedévében évesített negyedéves alapon a vártnál lassabban, 2,8 százalékkal nőtt az amerikai GDP, míg az elemzői konszenzus 3,3 százalék volt. 3 éves csúcsra emelkedett a négy óra előtt öt perccel Amerikából érkező Michigani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés