Előfizetői tartalom

Rövid, de mozgalmas hét várható (Quaestor)

Portfolio
Az előttünk álló, a karácsonyi ünnepek miatti rövidített héten több fontos, piacbefolyásoló makrogazdasági adat is napvilágot lát a tengerentúlon. A különböző szektorokat tekintve jól teljesíthet a technológiai szegmens, de az év végének közeledtével a hagyományosan defenzívnek számító telekommunikációs és közszolgáltató papírok is előtérbe kerülhetnek, mivel sok alapkezelő az eddig elért magas hozamok megőrzését célozva ezekbe a kevésbé kockázatos és kisebb volatilitású részvényekbe fektetve stabilizálhatja portfólióját - írja a Quaestor legfrissebb heti elemzésében.

Rövid, de mozgalmas hét várható Az előttünk álló, a karácsonyi ünnepek miatti rövidített héten több fontos, piacbefolyásoló makrogazdasági adat is napvilágot lát a tengerentúlon. Ha ismét kedvező hírek érkeznek a lakás és munkaerő-piacról, tovább folytatódhat az a trend, ami a Lehman-csőd óta nem volt jellemző, azaz a dollár erősödésével párhuzamosan emelkedhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés