Előfizetői tartalom

Szörnyű napja volt a befektetőknek - Zuhant az OTP

Portfolio
A fokozódó orosz-ukrán ellentéttel kapcsolatban érkező hírek mozgatták a hétfői kereskedésben a nemzetközi részvénypiacokat. A tőzsdék intenzíven reagáltak a legapróbb hírekre is, a legfrissebb fejlemények szerint az oroszok holnap hajnal négyig adtak határidőt az ukrán katonáknak, hogy kivonuljanak a Krím-félszigetről. A befektetők aggódnak a helyzet miatt, a meghatározó fejlett országok börzéin pesszimista hangulat dominált, sőt a feltörekvő indexek még a nyugati társaiknál is rosszabbul teljesítettek. A hazai piacon az OTP volt a leggyengébb részvény, de a többi blue chipnek is rossz napja volt. A bizonytalanságban a piaci szereplők részben a menedékeszközként funkcionáló arany felé fordultak, a sárga nemesfém késő délutánig mintegy 2 százalékkal drágult.

2014. március 03. 17:26 Megosztás Nagyot esett az OTP, de a többi blue chipre sem lehetünk büszkék A hétvégi ukrán-orosz fejlemények miatt jelentősen megcsappant a kockázati étvágya a befektetőknek, az európai részvénypiacok már a kereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés