Előfizetői tartalom

Tovább csúszunk lefelé, a MOL a nehezék

Portfolio
A délelőtt során tovább veszített értékéből a BUX, az indexe a gyenge kezdést követően 1%-kal került keddi záróértéke alá. A vezető részvények közül a MOL jelenti a nehezéket, az olajpapírok közel 3%-kal kerültek lejjebb, míg a nap üdvöskéje a Richter, a gyógyszergyártó már 1,6%-kal feljebb van a keddi záróáránál. A forgalom ma sem túl erős, nem éri el az 5 milliárd forintot.

A hazai parkett teljesítménye régiós szinten nem nevezhető meglepőnek, az orosz parkett kivétel esnek a benchmarkok, viszont a hazai parkettnél csak a török tőzsde 1,5%-os esése rosszabb, így a BUX alulteljesítőnek számít.MOLReal-time árfolyamInformációs panelA blue chipek közül a MOL 2,8%-kal került keddi záróára alá ezzel a régióban a mezőny legvégén kullog. Az olajcég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés