Prémium

100 ezer Magenta 1 ügyfél a Telekomnál (x)

Portfolio
A Telekom 2015 augusztusában bevezetett Magenta 1 integrált kedvezménycsomag ajánlata a várakozásokat felülmúló piaci fogadtatást könyvelhet el: az előfizetők száma mára meghaladta a 100 ezret.
"A Magenta1-gyel a korszerű, megbízható hálózatok és az integrált szolgáltatások igazi előnyeit adtuk át ügyfeleinknek. Fontosnak tartom, hogy ezt az ügyfélkört időről időre kiemelt kedvezményes ajánlatokkal keressük meg. A nyári hónapokban eltöröltük a mobilinternet adatkorlátot minden Magenta 1 kedvezménycsomagban, szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán mindazok, akiknek a családja rendelkezik Magenta 1 előfizetéssel, bárhol is tartózkodjanak az ország területén. "- mondta el Gyenes András, a Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

100 ezer Magenta 1 ügyfél a Telekomnál
A Telekom integrált kedvezménycsomagjával mindent elérhetővé tesz, amire az egy háztartásban élőknek szüksége lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefon szolgáltatást. A Telekom Magenta 1 ügyfelek körében végzett fókuszcsoportos felmérése szerint az ügyfelek különösen értékelik, hogy minden vezetékes és mobil szolgáltatást kényelmesen, egy kézből kapnak meg, együtt még kedvezőbb áron. A kedvezménycsomag - különösen a férfiak körében - legkedveltebb eleme a TVGO szolgáltatás, amelyet a megkérdezettek egyharmada akár napi szinten is használ, tévézési szokásaikat ez a lehetőség teljesen átalakította. Az ügyfelek további fontos előnyként említik a kedvezménycsomagban foglalt vezetékes telefon szolgáltatás nyújtotta szabadságot.

A Magyar Telekom az idén júniusban Magenta 1 Business néven indította el a kis-és középvállalkozások számára hasonló ajánlatát, amelynek révén a szolgáltató mobil- és vezetékes szolgáltatásain túl az informatikai megoldások is kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe együtt, egy csomagban.

További feltételek és információk:
www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/magenta1 - csomagok
www.telekom.hu/uzleti

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13