FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
Prémium

27. Budapest Boat Show a Hungexpo-n! (x)

Portfolio
Hosszú ideje már, hogy minden évben február elején hajókkal, hajósokkal telik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, hiszen ekkor nyitja meg kapuit az ország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. A Budapest Boat Show idén február 22. és 25. között várja az érdeklődőket.
A kiállítás minden alkalommal számos hajót, hajós látványosságot, és nem utolsó sorban érdekes programokat vonultat fel, így nem csak a hajósok számára érdekes, hanem azoknak is, akik megismerkednének ezzel a sporttal, hobbival, vagy egyszerűen csak egy kellemes napot szeretnének eltölteni a családjukkal.

27. Budapest Boat Show a Hungexpo-n!
Számos izgalmas és interaktív program várja a látogatókat a Programszigeten, mely ezúttal az F pavilonban kap helyet, illetve a Bemutató Medencében. Míg az előbbi kipróbálható szárazföldi vitorlás szimulátorral és demo vitorlással várja az érdeklődőket, addig a Bemutató Medence többek között olyan programoknak ad otthont, mint a próbavitorlázás a vízen, amely során az érdeklődők a 40nm2-es medencében álló hajóban próbálhatják ki magukat.

A kiállítás 2018-ban is több szakmai és nagyközönség programmal készül, melyek hagyományosan a GENERALI Kikötő Színpadon kapnak helyet. Itt olyan témákban zajlanak előadások, mint versenyzőink élménybeszámolói, a Kékszalag vagy a balatoni hajózás újdonságai.

27. Budapest Boat Show a Hungexpo-n!
A Budapest Boat Show 2018-ban újra felvonultatja szinte a teljes haza hajópalettát a vitorlásoktól kezdve a motoros és elektromos hajókig. A két pavilonban immár több éve több mint száz különböző hajó tekinthető meg, melyek között idén is megtalálhatók lesznek a legnagyobb márkák új hajói, mint a a Bavaria 40 éves évfordulójára készített limitált széria darabjai, a Hanse legújabb modelljei, vagy Hun-Yachts Kft. hazánkban először bemutatkozó 6 méteres motoros hajója. A kiállításon az innovációk is nagy hangsúlyt kapnak, köszönhetően a Budapest Boat Show Újdonság Pályázatnak, mellyel a kiállítás évek óta támogatja a piac innovációinak bemutatását.

A hajók mellett minden, a hajózáshoz kapcsolódó felszerelés, kiegészítő vagy szolgáltatás megtalálható lesz a kiállításon. A belépőjegyet a sorban állás elkerülése érdekében itt, a kiállítás honlapján lehet megvásárolni.

A Budapest Boat Show fő támogatója a Generali Biztosító Zrt, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és autós partnere az Audi.

(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek