Prémium

A 21. századi légiközlekedés élménye (x)

Portfolio

Otthoni kényelem 10.000 méterrel a Föld felett, a British Airways gépein



Magasra állította a mércét versenytársai számára a British Airways az utasoknak nyújtott fedélzeti kényelmi szolgáltatások terén. Az angol légitársaság két év alatt 600 millió fontot, azaz mintegy 260 milliárd forintot, fordított termékei és szolgáltatásai teljes körű felújítására és egy új tengeren túli üzleti osztály kialakítására.


Az innovációs program minden osztály, így az európai járatokon a Club Europe (üzleti osztály), míg a hosszú távú tengeren túli járatokon a World Traveller (turista osztály), a Club World (üzleti osztály), a First valamint a Concorde szolgáltatásait érintették. A program keretében a British Airways bevezetett egy teljesen új tengeren túli kabint, a World Traveller Plus-t és ezzel az első olyan légitársaság, amely négy különböző osztály kényelmét és szolgáltatásait ajánlja utasainak.

Hosszú távú, tengeren túli üzleti termékek - Club World

Az új és megújult osztályok természetesen tágasabbak és otthonosabbak elődeiknél, de az igazi "nagy dobást" az üzleti osztályokon, a világon elsőként bevezetett és az óta a légitársaság már szinte minden tengeren túli járatán meghonosított, teljesen vízszintes ággyá alakítható ülések jelentik.



A Club World osztály különleges komfortja tökéletes pihenési és munkakörülményeket biztosít még a leghosszabb repülőutak során is. Az ülések egymással szemben lévő párokban, ugyanakkor egymástól elszeparálható módon kerültek kialakításra. Az utazás alatti munka kényelmessé tételére a Club World osztályon ülésbe épített számítógép csatlakozás és telefon áll az üzleti utazók rendelkezésére.

A megnövelt méretű és programválasztékú, támlába épített képernyő pedig a zavartalan kikapcsolódást szolgálja.

Rövid távú, európai üzleti termék - Club Europe



Az európai járatokon, így a Budapest - London útvonalon is, a British Airways üzleti utasai már a megújult Club Europe üzleti osztály kényelmét élvezhetik. Amellett, hogy fedélzeten új, kényelmesebb bőrülések találhatók, a Club Europe utasok kétszer annyi kézipoggyászt vihetnek magukkal és különböző check-in opciók közül választhatnak a repülőtéren való egyszerű és gyors áthaladás érdekében.

A British Airways 10.000 méterrel a Föld felett is ügyel utasai jó közérzetére. A légitársaság szakemberei a legkorszerűbb táplálkozási irányelveknek megfelelő menüválasztékot állítottak össze, vezető sport-, és egészségügyi szakemberek bevonásával pedig fedélzeti "well being" programot dolgoztak ki. A légitársaság szolgáltatásait választó utasok, így frissen és fitten folytathatják útjukat és programjukat bárhová is repülnek a világ körül a British Airways gépeinek fedélzetén.

(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13