Prémium

A karácsonyi vásárlás is lehet egy jó befektetés! (x)

Portfolio
A valóban értékálló, személyre szóló karácsonyi meglepetésekhez lépjen ki az ékszer, elektronikai eszköz, parfüm háromszögből, és ajándékozzon élményt, valami szépet és finomat! Az EspressoShop.hu karácsonyi akciójában négyféle, akár 21 200 Ft értékű ajándékcsomaggal választható illy Francis kávégépekkel kávéházi élményben lehet része a saját otthonában!
Az illy több mint 80 éve, a magyar származású alapító, Illy Ferenc kávétechnológiai innovációs találményai óta zászlajára tűzte a minőségi kávézás elterjesztését. Ezt nemcsak kiváló, 100 % Arabica kávéjával és kávégépeivel, hanem a számtalan funkcionálisan és esztétikailag is magas nívót képviselő termékével kívánja segíteni.

Egyetlen modern konyha pultjáról sem hiányozhatnak a csúcstechnológiát képviselő IperEspresso kávégépek, melyek az illy prezentálásában nemcsak az olasz életérzést hanem a praktikumot és a kiváló designt is magukban hordozzák.

A karácsonyi vásárlás is lehet egy jó befektetés!
Újgenerációs kávégépek a maximalizmus jegyében

Itt van mindjárt a megújult X1 Anniversary, mely króm, piros, tört fehér és matt fekete színekbe bújtatja az ikonikus formát, ami luxust és egyediséget csempész az Ön otthonába. A mindig forró feketéről - legyen az espresso vagy hosszú kávé - praktikus csészemelegítő gondoskodik, a haladó szemléletű energiatakarékosság jegyében a gép 10 perc után automatikusan kikapcsol.



A karácsonyi vásárlás is lehet egy jó befektetés!
Az Y5 Milk IperEspresso kapszulás kávégép igazi jolly joker: 6 féle italt varázsol kifogástalanul, gőzölt tejhabot vagy forró vizet is készíthetünk vele teához, a tejtartályt pedig egyszerűn berakhatjuk a hűtőbe amikor nincs rá szükség. A rohanós munkanapokon igazán nagy segítséget nyújt a gyors kapszula behelyező rendszer és az automatikus ürítés, szintén energiatakarékos kikapcsolással.

A választást pedig jócskán megnehezíti, hogy olyan örök kedvenc gépek is sorakoznak a kínálatban, mint a Francis X7.1 vagy az X9 IperEspresso kapszulás kávégép, melyek mindegyike telitalálat lehet egy kávéfanatikus számára. Míg előbbi számtalan praktikummal felvértezve készít tökéletes feketét vagy cappuccinot, utóbbi elegáns krómozott külsejével hozza az IperEspresso kapszulás kávéfőzök tudásának legjavát.

Ajándékok a kifinomultság kedvelőinek



A karácsonyi vásárlás is lehet egy jó befektetés!
Az illy nem ismer kompromisszumot a kávézásban sem: klasszikus kávékeverékét 9 nemes Arabica kávéból komponálta meg, mely - a szigorú minőségi előírásoknak köszönhetően - minden alkalommal ugyanazt az élményt nyújtja. Az egy termőterületről származó kávéfajták közül négyet külön is megkóstolhatunk az Arabica Selection válogatás részeiként, melyek összetéveszthetetlenül karakteres ízharmóniáit a napfény, a csapadék, a talaj és a művelési módok különbözősége adja.

Kivételes ajándékokkal tarkított karácsony



A karácsonyi vásárlás is lehet egy jó befektetés!
Nemcsak a kávézás, de a teázás és a csokoládé szerelmesei sem maradnak ki a minőségi termékek nyújtotta élvezetekből, erről pedig az espressoshop.hu gondoskodik.
Az egyik legjobb példa arra, hogyan is tehető a kávézás valódi szertartássá, ha megadjuk a módját, akár az illy Art Collection egyik gyöngyszemével. A Max Petrone kollekció az olasz festő keze munkáját dícséri, a mester pedig mindjárt 3 féle mintával is megörvendezteti a nagyérdeműt. Marina Abramovic "We're all in the same boat" - Egy csónakban evezünk! fantázianevű kávés bögréje a gyűjtőknek csemege!
A teázás kedvelőit idén is olyan fantasztikus újdonságok várják, mint a Damman Seduction ajándékdoboz, melynek 32 darabos szettje 4 féle népszerű ízű kristályfiltert rejt, amit akár családtagoknak, akár ügyfelek részére is ajándékozhatunk.
Hasonlóan exkluzív meglepetés a Domori Classico díszcsomagja, melyben a fenséges csokoládé mellett a gyömbér és az ínycsiklandó gianduja krém is feltűnik.
Kollégáknak és üzletfeleknek is remek ajándék lehet az illy egyik közkedvelt terméke, a KeepCup elviteles pohár, melyen ott díszeleg a cég boldogságot hirdető frappáns jelmondata: “Live happilly". Ezzel a praktikus ajándékkal a környezettudatosság mellett is voksolhatunk, hiszen a pohár 100%-ban újrahasznosítható és nem tartalmaz ártalmas BPA vagy PBS anyagokat.

Nyereményözön illy módra

Bármelyik Francis Francis IperEspresso kapszulás kávégép mellett dönt, akár bruttó 21 200 forint értékű ajándékkal és ingyenes kiszállítással kedveskedik Önnek az espressoshop.hu.
A karácsonyi akció keretében Ön választhatja ki, hogy a 15 000 forint értékű ajándékutalványt vagy a másik három nagy értékű ajándékcsomag egyikét választja, mellyel akár saját magát vagy szeretteit is meglepheti.


A karácsonyi vásárlás is lehet egy jó befektetés!

Ha pedig 25 000 forint felett vásárol a webshopban, akkor Ön lehet a szerencsés, aki 10 fős társaságával eltölthet egy csodás hétvégét a Villányi Borvidék festői falujában, a palkonyai Borostyán Vendégházban!

Az akció 2019. január 20-ig, a készlet erejéig tart!

További részletekről tájékozódjon az espressoshop.hu weboldalán!

Boldog karácsonyt, Live happilly!

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek