Prémium

A sikertörténet folytatódik (x)

Vectra-család: akár 800 000 forint extra ajándék

Portfolio
A Vectra-család modelljeinek - legyen elegáns limuzin, szédítően dinamikus GTS vagy hallatlanul tágas Caravan - minden porcikája az utasok biztonságáról és kényelméről szól.



Ezek az autók a megszokott, kimagasló Opel-minőség és megbízhatóság mellett nemes, elegáns, egyéni formavilágot, úttörő műszaki megoldásokat, gazdag alapfelszereltséget, tágas utasteret és tökéletes komfortot kínálnak tulajdonosaiknak. Ennyire vezetőbarát technikát idáig csak jóval drágább autók nyújtottak. Nem véletlen, hogy a Vectra érdemeit nem sokkal megszületése után a megtisztelő "Arany Kormánykerék " díjjal ismerték el. Ráadásként a Vectra mindhárom változata március végéig az Opel évkezdő ajándékaként akár 800 000 extrával, változatlan áron kapható!



Szinte lehetetlen az új Vectra-modellek minden, a vezetőt és az utasokat kényeztető megoldását felsorolni - itt csupán némi ízelítőt nyújthatunk e tekintélyes listából. Az összes Vectra-változatban megtalálható, vezetőorientált, a modellt kategóriája legbiztonságosabb tagjává avató, a komfortot a biztonsággal ötvöző megoldások közé tartozik többek között a négycsatornás

ABS-ből, kanyarodási fékellenőrzésből és -asszisztensből álló elektronikusan szabályozott fékrendszer az IDS , az elektrohidraulikus szervokormány, melynél a rásegítés mértéke a kormányzás és a sebesség függvénye, valamint az extrafelszereltségként választható új elektronikus menetdinamikai-rendszer, melynek lelke a legújabb generációs elektronikus menetstabilizáló, az ESPPlus . A Vectrák dinamikus haladásáról, a kiváló menettulajdonságokról a minden igényt kielégítő motorpaletta, a különleges kényelemről a szakértők által díjazott egészséges ülések gondoskodnak, míg a bennülők biztonságát az aktív és passzív biztonsági megoldások sora garantálja.



A Vectra-család legdinamikusabb, kimagasló menettulajdonságaival a felső-közép kategóriában új mércét állító tagja a GTS , melynek a legnagyobb, 3.2 literes motorral szerelt változata az elérhető maximális 248 km/h sebességgel minden idők leggyorsabb, szériában készült Opelje. A tekintélyt parancsoló menetteljesítmények mellett a Vectrák gazdaságos mivoltáról árulkodik, hogy ez a csúcsmodell megelégszik 10,1 liter benzinnel, míg a 2.2DTI motorral szerelt modellek 100 kilométeren mindössze 6,5 liter gázolajat fogyasztanak.



A Vectra-család harmadik tagjaként nemrégiben bemutatkozó Vectra Caravan , ez az osztálya legnagyobb csomagterével rendelkező "térhódító", dinamikus és elegáns életstílus-kombi - amellett, hogy rendelkezik a Vectrák összes jó tulajdonságával - az újszerű FlexOrganizer koncepcióval a variálható csomagtér-kialakítás számos, személyre szabott lehetőségét kínálja. Ezt a rugalmasságot remekül egészíti ki a praktikus megoldások és extrafelszerelések sora (pl. a behajtható vonóhorog, távirányítással nyitható, csukható és rögzíthető csomagtérajtó ).



A Vectra-család minden tagjára 2 éves garancia érvényes, és ezek a modellek a környezetbarátság terén is élen járnak: CO2 kibocsátásuk az erőforrástól függően 151 és 254 g/km között mozog.





Végül, de nem utolsósorban egy különleges ajánlat a minőség és a biztonság elkötelezettjeinek: minden 2004. március 31-ig vásárolt Vectra (Vectra, Vectra GTS és Vectra Caravan) akár 800 000 forint ajándék extrával, változatlan áron vásárolható meg az Opel márkakereskedőknél.









További információk: www.opel.hu

(x)
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13