Prémium

A Takarék Csoport 9,16-19,51 %-os THM-mel kínál személyi kölcsönt (x)

Portfolio
Összetört az autó? Villámcsapás miatt tönkrementek a műszaki cikkek? A nyár közepén mondta fel a szolgálatot a légkondicionáló berendezés? Megannyi élethelyzet, amire nem biztos, hogy fel van készülve a család.
A Takarék Csoportnál 9,16-19,51 százalékos THM-mel - online igénylés esetén viszont 2 százalékponttal kedvezőbb, akár 7,99 százalékos kamattal meghatározott jövedelem-jóváírás esetén - elérhető személyi kölcsönnel könnyebben átvészelhetők a nehéz időszakok. Lássuk, milyen esetek vannak, amelyekben kapóra jöhet ez az anyagi segítség.

Sajnos vélhetően nem ismeretlen az a jelenség, amikor valaki a leparkolt autójához visszaérve azt látja, annak lökhárítója összetörve a földön hever, a fényszóró is darabokban, a motorháztető összenyomódott, a hűtő is megsérült. Amiből kézenfekvő a következtetés, hogy valaki nekiment a kocsinak, ráadásul úgy, hogy nem hagyott se telefonszámot, se kárbejelentő lapot. Ha pedig térfigyelő kamera sem vette fel az esetet, akkor a kártérítési igénynek is lőttek. Amennyiben e csúfság egy idősebb, mondjuk, tízéves autóval történik meg, akkor nem kizárt, hogy nincs azon casco, emiatt viszont a javíttatás meglehetősen sokba kerül. Annak, aki ennek költségét nem tudja pikk-pakk előteremteni, az autóra viszont szüksége van, lehet megoldás a takarékszövetkezetekben most kedvező kamattal elérhető személyi kölcsön. Amiből gyorsan ki tudja fizetni az autószerelőt, és máris használhatja a négykerekűjét.

Kevés rosszabb van annál, mintha valaki egy kánikulai éjszakán arra ébred, hogy ömlik róla a víz. Az ok: a légkondicionáló felmondta a szolgálatot. A nagy nehezen talált szerelő pedig még tovább hevíti a kedélyeket, közölve, a berendezés javíthatatlan, olyan régi modell, amelyhez már alkatrész sincs, a legjobb lenne újat venni. Az új készülék a beszereléssel együtt viszont olyan drága, hogy arra nincs a családnak pénze. E helyzetben is segíthet a Takarék Csoport személyi kölcsöne, mivel abból futja a légkondicionáló cseréjére.

Azt is rengetegen kénytelenek megtapasztani, milyen sokba kerül a gyermekek taníttatása, a különórákról nem is beszélve. Márpedig ki ne szeretné a lehető legtöbbet és legjobbat megadni csemetéinek? A Takarék Csoportnál igényelhető személyi kölcsönből nemcsak az iskolába járással kapcsolatos kiadásokat fedezhetjük, hanem a hangszert, vagy a sportfelszereléseket is beszerezhetjük.

Vagy abból akár egy autót is vehet az, aki számára ez elengedhetetlen munkaeszköz, s nem szeretné, ha a négykerekű hiánya miatt lecsúszna a lakóhelyén egyáltalán nem hemzsegő álláslehetőségek egyikéről.

További információk

(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek