Prémium

A térség Best of the Best ingatlanfinanszírozója az Erste (x)

Portfolio
A legjobb közép-kelet-európai ingatlanfinanszírozó bankká választották meg az Erste Bankot a Construction & Investment Journal HOF (Hall of Fame) Awards 2018 rendezvényén.
A harmadik alkalommal megrendezett nemzetközi gálán hat nemzet (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szerbia és Szlovákia) helyben legjobbnak választott ingatlanos vállalkozásai versengtek egymással több kategóriában.

Miután az Erste Bankot Magyarországon 2016-ban és 2017-ben is az Év Ingatlan Finanszírozó Bankjának választották, a pénzintézet képviselhette a finanszírozó kategóriában hazánkat és egyben az Erste Csoportot a nemzetközi megmérettetésen.



A térség Best of the Best ingatlanfinanszírozója az Erste
Balázs Zoltán az Erste Bank Ingatlan & Strukturált Finanszírozás igazgatója szerint a magyar pénzintézetet széleskörű szolgáltatási palettája, régiós szerepvállalása és ügyfélközpontúsága emelte ki a versenytársak közül. Az Erste Bank a pénzügyi megoldások és szolgáltatások teljes skáláját kínálja, minden élethelyzetre megoldást nyújtva ügyfeleinek a megtakarításoktól a befektetésen át a jelzálog alapú és a személyi hiteleken keresztül a befektetési tanácsadói és a lízingszolgáltatásokig. A pénzintézet az Erste Csoport leányvállalatain keresztül a régió számos országában áll ügyfelei rendelkezésére. Az Erste Bank minden szolgáltatási területen hosszú távú kapcsolatot kíván teremteni ügyfeleivel elérhető és átlátható termékeket, valamint személyre szabott tanácsadási szolgáltatásokat kínálva.

A Construction & Investment Journal (CIJ) 2001-ben hirdette meg először ingatlanpiaci szakmai díjait, Magyarországon elsőként 2008-ban ítélték oda az elismeréseket. A CIJ Awards a legrégibb és legrangosabb szakmai díjjá vált a régiós kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol három éve ítélik oda a "Best of the Best" díjat, amelyért a nemzeti győztesek versengenek egymással. A nyertest a térség vezető ingatlanpiac szereplői, a CIJ zsűrije és a szaklap olvasói közösen választják ki.

(x)
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek