Prémium

Amerikai részvények kedvező feltételekkel (x)

Portfolio




Az Eastbrokers Befektetési Rt. 2001. augusztus 28-án megindítja új szolgáltatását, melynek keretében lehetõséget ad ügyfeleinek az amerikai értékpapírpiacokon történõ kereskedésre. Ezt a lépést az ügyfelek irányából érkezõ folyamatos érdeklõdéssel magyarázza a cég. A nemzetközi piacok nyitva tartásához igazodva reggel 9:30-tól este 22:00 óráig várják a megbízásokat a brókerek, s a társaság természetesen minden szükséges információval és elemzésekkel ellátja a befektetõket.

A külföldi értékpapírok vásárlása során az Eastbrokers ügyfelei profitálhatnak a külföldi piacok BÉT-nél magasabb likviditásából, jobb teljesítményeibõl és sokkal szélesebb kínálatából. Az Eastbrokers ehhez a következõ feltételeket biztosítja:

- rendkívül kedvezõ megbízási díjak
- megbízások fogadása a piac teljes nyitva tartása alatt (9:30-22:00)
- szakértõ befektetési tanácsadók


A felkészült, széleskörû tapasztalatokkal rendelkezõ elemzõgárda maximális segítséget tud nyújtani abban, hogy a befektetõk eligazodhassanak a külföldi értékpapírpiacokon. A befektetõk a külföldi értékpapírokkal kapcsolatban ugyanannyi információhoz juthatnak, mint a Budapesti Értéktõzsdén. Részvényeken kívül lehetõség van olyan értékpapírok vásárlására, amelyek egy-egy szektort vagy iránymutató indexet fednek le. Ilyenek például a Nasdaq 100-nál a QQQ, a Dow Jones-nál a DIAMONDS (DIA), illetve az S&P 500-nál a SPIDER (SPY).

Az EastBrokers Rt-nél jelen pillanatban az AMEX-re, a NYSE-re a Nasdaq-ra bevezetett részvények közül lehet válogatni, amely rendkívüli mértékben szélesíti a befektetõk lehetõségeit, hiszen ez több mint 10,000 részvény kínálatát jelenti, amelyek között szerepelnek a legjelentõsebb európai vállalatok részvényei is. A brókercég a közeljövõben tervezi a részvények opciós, az indexek határidõs és opciós, valamint a devizák határidõs kereskedésének bevezetését.

Az Eastbrokers külföldi díjait úgy alakította ki, hogy a nemzetközi befektetés jellegébõl fakadó magasabb költségeket a lehetõ legkevésbé hárítsa át ügyfeleire. Ennek megfelelõen a napon túli megbízások esetén a 10 dolláros fix díj mellett felszámolt jutalék nagysága csupán 0.35%, day-trade esetén pedig az elõbbi tételek fele a díj.

A részvénybefektetések költségei megbízásonként a következõk:

Napon túli adás-vétel:
- 10 USD+0.35%
- 4 USD árfolyam alatti részvények esetén egyedi

Day trade:
- 5 USD+0.175%
- 4 USD árfolyam alatti részvények esetén egyedi

(X)
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13