Prémium

Átfogó teszt a hazai mobilhálózatokról (x)

Portfolio
A hazai mobilszolgáltatók közül a legjobb összesített eredményt a Telekom mobilhálózata érte el a hang- és az adatszolgáltatások terén is a független P3 Communications tanácsadó cég mérései alapján.
Az utóbbi időszak célirányos fejlesztéseinek eredményeképpen a MagyarTelekom mobilhálózata érte el a legjobb teszteredményeket a független P3 Communications* hazai mobilszolgáltatásokat vizsgáló mérései során. A P3 Communications interneten is közzétett tanúsítványa igazolja, hogy a Magyar Telekom "Best in Test“ minősítést ért el a Mobile Benchmark Hungary 09/2017 felmérésen, a maximális 1000-ből megszerzett 928 pontos eredményével. A Telekom a két évvel ezelőtt nyilvánosságra hozott 06/2015 felmérésen elért 895 pontjához képest további jelentős minőség-emelkedést és a versenytársakhoz képest még nagyobb előnyt könyvelhet el.

Átfogó teszt a hazai mobilhálózatokról
A P3 Communications átfogó, a jelenlegi mobilhálózatok széles szolgáltatási spektrumát (például a le- és feltöltési sebességet, a hívássikerességet, web böngészést vagy a beszédminőséget) felölelő mérést folytatott azzal a céllal, hogy az ügyfél szemszögéből felmérje a telekommunikációs szolgáltatók mobilhálózatainak minőségét. A szolgáltatók mobilhálózatait mind beszéd-, mind adathasználat szempontjából mérték. A Magyar Telekom a beszédcélú és az adatátviteli mobilszolgáltatások terén is az első helyen végzett az összesített eredményben. A P3 tanúsítványa tartalmazza a szeptemberben elvégzett mérések helyszíneit, valamint a három hazai mobilszolgáltató mért eredményeit is.

*A P3 nemzetközi menedzsment tanácsadó, támogató és ipari megoldásszállító cég évek óta végez benchmark méréseket világszerte számos nagy mobilszolgáltató csoport, így a DT mellett a Vodafone és az Orange számára is.

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13