Prémium

Az év IKT projektje: a MOL BuBi (x)

Portfolio
Az infokommunikációs iparág legnagyobb szakmai szervezete, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) a Menta konferencián adta át a legkiemelkedőbb teljesítményekért járó Gyurós Tibor díjakat. A Kecskeméten rendezett eseményen idén először négy kategóriában is díjazták a jelölteteket, a zsűri döntése alapján az év projektje a T-Systems Magyarország vezetésével, a Csepel Zrt-vel konzorciumban megvalósított Mol BuBi lett.
Az év IKT projektje díjjal az IVSZ azokat a már sikeresen lezajlott projekteket tünteti ki, amelyek megfelelnek a szakmaiság és a minőség követelményeinek, valamint megvalósításuk során valós értéket teremtenek az ügyfelek számára. A most szeptemberben egyéves fővárosi közösségi kerékpárrendszer új közlekedési módot hozott magával a budapesti életbe: az elmúlt egy évben több mint 815 ezer bérlés történt. A díjátadón elhangzott, bár sokan csak kerékpárokat látnak a Bubiban, valójában egy nemzetközileg is egyedülálló informatikai rendszer áll mögötte, amelynek fejlesztése szakmai kihívást jelentett a T-Systems Magyarország számára, de a használat üzembiztonsága és a kerékpárhálózat bővítése visszaigazolta a befektetett munka eredményét. Az idei bővítésnek köszönhetően összesen 11 kerületben 96 gyűjtőállomás, 2 109 dokkolóállás és 1 150 kerékpár várja a MOL Bubi rendszer használóit.

(x)
MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13