Prémium

Befektetésnek is tökéletes: VÖLGY LAKÓPARK (x)

Portfolio
Izgalmas hónapok elé néz a II. kerület egyik legszebb része, a Budai Tájvédelmi Körzet
közvetlen szomszédságában fekvő Völgy utca, hiszen új, színvonalas lakókörnyezet létesül VÖLGY LAKÓPARK néven.

Design - funkció - természet




Az évek óta a II. kerületben tevékenykedő Beruházó vállalat, a RED Ingatlan KFT ügyvezetője Losonczi Csaba elmondta, hogy hosszas keresgélés előzte meg a tervezett Lakópark Projekt ideális helyszínének kiválasztását. A nyugodt, csendes, ősfás zöldövezeti környezetben, a Völgy utca és az Ötvös utca sarkán álló telek a természet közelébe hozza a városlakókat.


(Kattintson a képekre a kinagyításhoz)



A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a két épületből álló Lakópark tökéletesen illeszkedjen környezetébe. A hatalmas teraszok és homlokzati üvegfelületek, a zöld tető, a hagyományos építőanyagok (tégla, kőburkolat, fa nyílászárók és -parketta) és igényes műszaki felszereltség azt a célt szolgálják, hogy egy természetközeli, ugyanakkor korszerű polgári társasház jöjjön létre. A környék nyugalomának megtartását és a közös költségek alacsonyan tartását célozza, hogy üzletek, irodák, illetve uszoda vagy más magas fenntartási költségű létesítmény nem épül, így ez a lakókat az átmenő gépkocsi forgalomtól is megkíméli.



A két lakóházban összesen 47 lakás épül, 35-től 140 m2 méretig. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek. Az első emeleten különböző alapterületű panorámás lakások várják az új tulajdonosaikat, a fenti lakások kétszintes, penthouse típusú luxuslakások, ahol az egylégterű nappalik belmagassága 6 m. A lakások belső beosztása teljes mértékben igazodik a vevők igényeihez, ugyanúgy mint a tucatnyi fajtából választható olasz design konyha stílusa. A három lakásszint alatt teremgarázs biztosítja a megfelelő számú parkoló helyet. A kertben értékes ősfák, díszcserjék, valamint az uniós szabványnak megfelelő fajátszótér és pihenő park szolgálja majd kicsik és nagyok kikapcsolódását.

A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, hiszen számos sportlétesítmény, óvoda, iskola található a közelben és akár személygépkocsival, akár tömegközlekedési eszközökkel (56-os villamos, illetve autóbusz) könnyen megközelíthető; a Stop Shop bevásárló és szolgáltató központ, de a Budagyöngye, Rózsakert és Mammut üzletházak is percek alatt elérhetők.



A VÖLGY LAKÓPARK kivitelezési munkái már elkezdődtek, az átadásra 2004 november elejétől folyamatosan kerül sor. A lakások árai 420 és 500 ezer Ft/m2 között mozognak, míg a kétszintes penthouse lakások 540 és 610 ezer Ft/m2 áron köthetők le. Fontos tudni, hogy a jövő év januárjától megszűnik a telkek ÁFA-mentessége, mely a lakások vételárának jelentős drágulását vonja maga után. A rendelkezés nem vonatkozik azonban a 2003. december 31-ig aláírt és a Földhivatalnak benyújtott lakásvásárlási szerződésekre.

Részletes felvilágosítást a VÖLGY LAKÓPARK KFT Ötvös J. utca 1-3. alatti irodájában kaphatnak, vagy érdeklődhetnek telefonon a 200-0929-es, faxon 392-5142-es számon, illetve e-mailben info@volgylakopark.hu címen.

(X)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13