Prémium

Birger Schäfermeier 3 tippje 1 millió forintot érhet (x)

Portfolio
"Ha gyakorlok, és ha valóban meg van Bennem a siker vágya, akkor végig fogom tudni járni az utamat a sikerhez, és megcsinálom." Ez valószínűleg egy közös gondolat, mind a sportolók közt, akik nézik az Olimpiát, mind a kereskedők közt, akik a chart-okat figyelik. Mindegy, hogy egy olimpiai sportágról beszélünk, vagy az Online Kereskedésről, az út a sikerhez jó szándékkal van kikövezve, de azt mindenki tudja, hogy a szándék ettől még nem helyettesítheti a megfelelő manőverezést a lehetséges gödrök közül, amibe beleeshetünk.
Íme a sikeresség 3 alapszabálya átültetve a tőzsdei kereskedésre, Birger Schäfermeier által, aki a nagykövete az Admiral Markets által megrendezett Éles Számlás Tőzsdei Kereskedési Versenynek. A regisztráció augusztus végéig folyamatosan lehetséges, de jobb, ha nem marad le senki a kezdésről!


Birger Schäfermeier 3 tippje 1 millió forintot érhet

Az elismert trader és oktató egy speciális szeminárium alkalmával tünteti ki a nyerteseket, melyet az Admiral Markets rendez majd meg. A Regisztráció egészen októberig lehetséges, de a férőhelyek limitáltak.

Az számít igazán, amit látunk, vagy épp az, amit nem

Egy box meccs jellemzően nem tart 1 óránál tovább és egy labdarúgó mérkőzés is 90 perc. A nézők csodálattal követik a sportolókat, mert olyan könnyűnek és egyszerűnek tűnik, amit ők csinálnak. Viszont amit nem látnak, az a sok munka és energia, amit beletesznek azért, hogy ilyen egyszerűnek tűnjön.
A profi sportolók gyerekkorukban kezdik el az edzést és mire elérkezik az idő, hogy láthatjuk őket versenyezni, addigra már évtizedek óta ezt csinálják minden nap.

Ráadásul soha nem hagyják abba képességeik tökéletesítését. Minden egyes nap gyakorolják az alapokat a saját területükön, hogy minél hatékonyabban kiegyensúlyozhassák azokat. Viszont ők nem csupán a fizikai képességeiket edzik, hanem a szellemüket is, hogy így váljanak egy teljes atlétává.
A pénzügyi piacokon mindenki pénzt akar keresni, de csak kevesen hajlandóak megtanulni és elsajátítani a szükséges tudást és mentális képességeket, hogy traderré válhassanak. Ez lesz az egyik témája az októberben megrendezésre kerülő szemináriumnak.

Minden küzdelem különbözik

A sportban minden mérkőzés különbözik egymástól, mert az ellenfél is különbözik és mindig más képességekkel, hozzáállással és játékstílussal van megáldva. Éppen ezért, ahhoz, hogy maximalizálni tudd a győzelmi esélyeidet egy ellenfeleddel szemben, meg kell tanulnod hozzáigazodni az ő stílusához. Nem használhatod mindig ugyanazt a stratégiát, minden meccsen, arra számítva, hogy úgy nyersz, hogy a rövidebb utat választod.

A tőzsdézésben léteznek az úgynevezett speciális körülmények. Képesnek kell lennünk felismerni a speciális körülményeket, ahhoz, hogy tudjuk milyen elemzést is kell végeznünk. Meg kell értenünk, hogy mi számít normálisnak vagy épp nem normálisnak egy adott szituációban. Nem tudunk sokáig ellenállni, ha a nem normálisat kereskedjük.

Szóval képesnek kell lennünk arra, hogy definiáljuk a körülményeket és a trendet, hogy tudjuk, milyen technikai elemzést kell végeznünk.

Egy meccs elvesztése nem lényeges

Egy szezon során, a csapatok 10, 20 vagy 30 különböző meccset is játszanak, de mindazok ellenére, hogy senki sem szeret veszíteni, tudják, hogy nincs szükség arra, hogy megnyerjenek minden egyes meccset ahhoz, hogy végül az első helyen végezhessenek.

Nagyon könnyen lekérdezhetjük egy-egy sportoló győzelmi arányát vagy ütésátlagát. Észrevehetjük, hogy 50%-os győzelmi arány sem kell néha ahhoz, hogy az elsők lehessünk. Profitábilis traderré válhatsz úgy is, hogy a találati arányod az kisebb, mint, 50%. A kereskedésben az nem számít, hogy milyen gyakran van igazad, hanem sokkal inkább az számít, hogy mennyit nyersz, mikor igazad van és mennyit veszítesz mikor nincs igazad. Arról szól csupán a tőzsdézés, hogy maximalizálod a nyerőid és minimalizálod a vesztőid mértékét.

Meg kell értenünk, hogy a veszteség része a játéknak ezért el kell tudnunk fogadni azt. A kudarc nem végzetes, de a kilépés igen.

Szilárd meggyőződésem, hogy a traderek javát szolgálják ezen alapelvek. Sok szerencsét minden résztvevőnek a versenyen! Találkozunk októberben. - Birger

Csatlakozz az Éles Számlás Tőzsdei Kereskedési Versenyhez ma! Nyereményalap 1,500,000 Forint.


Birger Schäfermeier 3 tippje 1 millió forintot érhet


(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13