Prémium

Brókerválasztás a Buda-Cash csőd fényében (x)

Portfolio
Befektetéseink gondos kezelése nem igényel sem különleges képességeket sem ördöngösséget. Ahhoz azonban, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket, bizonyos szempontokkal fontos tisztában lennünk. Számos befektetőnek okoz problémát, hogy az "apróbetűs részből" nem olvassa ki a döntő információkat vagy csábító ígéretek reményében figyelmen kívül hagyja az intő jeleket - amivel akár krízishelyzetbe is sodorhatja magát.
Előzzük ezt meg! Nem mindegy, milyen szolgáltatót választunk partnerül vagy milyen kvalitású szakértők adnak iránymutatást és fejlesztik pénzügyi szemléletünket. A Portfolio Trader szakértői segítenek abban, hogy Ön felmérhesse a kockázatot és biztonságos szolgáltatás mellett tegye le a voksát.

Napjaink pénzügyi botránya, a Buda-Cash brókerház csődje rávilágít a brókerkockázatra. A következőkben a brókercég kiválasztásának szempontjait járjuk körbe a Potrfolio Trader segítségével, az online szolgáltatások körére fókuszálva.

Miért érdemes a Portfolio Trader szakértőitől informálódni?

Mert a Portfolio Trader élen jár az átlátható és hiteles befektetési szolgáltatások területén. Szakértőinek csapata olyan szolgáltatókat választ ki, amelyek saját szegmensükben kiválóak, biztonságosak és rendkívül kedvező kondíciókat nyújtanak a befektetőknek. A Portfolio Trader ügyfelei ezért tudatosabbak és magasabb pénzügyi intelligenciával, hatékonyabban érik el kitűzött anyagi céljaikat. Ez annak is köszönhető, hogy az általuk indított és több éve sikerrel működő TraderAkadémia folyamatosan, széles választékban biztosít képzéseket is, alapoktól az aktuális befektetésekig.

A magyar brókercégek világa

Online kereskedés esetén magyar brókercéget általában a klasszikus részvény- illetve befektetésialap-vásárlók választanak. Ezek azok a termékek, melyekben a magyar szolgáltatók versenyképesek tudnak lenni a külföldi versenytársaikkal szemben.

A Portfolio Online Tőzsdén több mint 600 befektetési alap közül választhat.

A Buda-Cash ügye rámutat arra, hogy a bankfüggetlen brókercégek ügyfelei nagyobb eséllyel égetik meg magukat hasonló szituációban, hiszen nincs egy tőkeerős anyabank, aki a brókercég hóna alá nyúlna szükség esetén. (A Buda-Cash nem banki hátterű brókercég, tulajdonosi köréhez köthető a DBR bankcsoport, mely méretét tekintve nem számottevő.) Célszerű lehet tehát egy erős bankhoz kötődő brókercéget választani.

A Portfolio Online Tőzsde szolgáltatás mögött az Erste bank áll, ám a Portfolio ügyfelei kedvezőbb kondíciókkal üzletelhetnek, és többletszolgáltatásokat kapnak. Az egyik fontos extra szolgáltatás a Portfolio TraderSzoba , ahol a legaktuálisabb kereskedési ötletek jelennek meg.


Brókerválasztás a Buda-Cash csőd fényében

Külföldi szolgáltató választása

Sok devizával vagy CFD termékekkel kereskedő választ külföldi szolgáltatókat, melyek jellemzően sokkal kedvezőbb kondíciókat kínálnak ezekben a termékekben, mint magyar versenytársaik. Fontos szempont, hogy egy külföldi szolgáltató működését fejlett és megbízható pénzügyi szervezet ellenőrizze. Emellett pedig ne a periféria országaiba (például Ciprusra) legyen bejegyezve. Egy londoni befektetési szolgáltató esetében a befektetővédelmi alap 50.000 angol font, ami több mint 20 millió forint. Kerüljük továbbá a bónuszt kínáló cégeket is! Ha ilyennel találkozunk, mérlegeljünk, mivel ezek a szolgáltatók gyakran ügyfeleik ellen kereskednek és céljuk az ügyfél megkopasztása.

További előny, ha a befektetési szolgáltatóról publikus, megbízható információk érhetők el. Ezt leginkább a választott cég tőzsdei jelenléte biztosítja. A Portfolio Trader szolgáltatásai közül, a CFD termékeket kínáló City Index a New York-i tőzsdén jegyzett Gain Capital csoporthoz tartozik, míg az AlfaTrader mögött - a szintén tőzsdén jegyzett - FXCM áll. Így mindkét cég működését az angol tőzsdefelügyelet ellenőrzi, 50.000 fontos betétvédelmi alappal.

Portfolio Trader - a befektetés új szemlélettel

Szilárd alapok, megbízható szolgáltatók

  • Független szakértők által kiválasztott szolgáltatók
  • Banki háttér befektetési alapok, tőzsdei részvények esetén
  • Angol befektetetési számla biztonsága CFD és forex esetén


Lépjen velünk kapcsolatba!

(x)
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Bif_PR_aprilis_nyitokep