Prémium

Csodalámpa, ahol megvalósulnak a gyermekálmok (x)

Portfolio
Mindenkinek jó érzés segíteni, és hinni abban, hogy egy elérhetetlen álom valóra váltásával megváltozhat egy beteg gyermek élete.
Az elmúlt 13 évben a Csodalámpa Alapítvánnyal már a 2850. csodát is megélték olyan gyerekek, akik életveszélyes betegséggel küzdenek. Amikor a szülők már nem tudnak többet adni, a mosoly is eltűnik a családtagok arcáról, akkor a gyerekeknek a kívánságuk teljesülésével egy különleges lelki támogatásként olyan élményben lehet részük, amely megerősíti az önmagukban és a gyógyulásukba vetett hitüket. A mosoly pedig gyógyít, hiszen a csodalámpás gyermek többsége felépült és a mai napig emlegeti azt a meglepetést, amelyről korábban álmodni sem mert.



Johnny Depp és a lappföldi Mikulás is "csodalámpás támogató" lett

Tavaly 265 egyéni kívánságot teljesített a Csodacsapat országszerte: többen kértek laptopot a tanulásukhoz, mások autós ágyra vagy éppen kerékpárra vágytak, néhányan kedvenc futballcsapatuk játékát nézhették meg a külföldön. Volt, aki a Balatonhoz szeretett volna eljutni vagy csak egy játékpingvint kért, de nagyot! A legemlékezetesebb megvalósult álmok közé tartoznak azok a kívánságteljesítések, amikor a gyerekek ismert személlyel találkozhatnak: Csabi eljuthatott Lappföldre és beszélgethetett az igazi Mikulással, Rékát Johnny Depp kalauzolta végig a filmforgatása helyszínén, Kata egy edzésén úszott együtt Hosszú Katinkával, míg Tibor a példaképével, Arnold Schwarzeneggerrel ismerkedhetett meg. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

Csodalámpa, ahol megvalósulnak a gyermekálmok
Csodát tenni együtt, segíteni másokon, mindenkinek öröm

Több ezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. A többségében rosszindulatú daganattal, leukémiával kezelt, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve arra váró, valamint izomsorvadásban és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány. Az országszerte csaknem 180 önkéntes - köztük például pedagógus, grafikus, igazgató, fuvarozó, egészségügyi dolgozó - önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy évek óta szinte minden nap sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki az élményből erőt meríthet a gyógyulásához. Mindenkinek, aki ebben a lélekemelő tevékenységben segít az alapítványnak, nagyon hálásak vagyunk!

Köszönettel: A Csodalámpa Csapata


Csodalámpa, ahol megvalósulnak a gyermekálmok

(x)
Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01