Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok (x)

2017. május 18. 05:00    
nyomtatás
 
Mindenkinek jó érzés segíteni, hinni abban, hogy egy elérhetetlen álom valóra váltásával megváltozhat egy beteg gyermek élete, aki reményt és biztatást kap a fájdalmas kezelések között.

Az elmúlt 14 évben a Csodalámpa Alapítvánnyal már a 3000. csodát is megélték olyan gyerekek, akik életveszélyes betegséggel küzdenek. Amikor a szülők már nem tudnak többet adni, a mosoly is eltűnik a családtagok arcáról, a gyerekeknek egy lehetetlennek tűnő kívánságuk teljesülésével egy különleges lelki támogatásként olyan élményben lehet részük, amely megerősíti az önmagukban és a gyógyulásukba vetett hitüket. A mosoly pedig gyógyít, hiszen a csodalámpás gyermek többsége felépült és a mai napig emlegeti azt a meglepetést, amelyről korábban álmodni sem mert.Hosszú Katinka, Carlos Santana és Johnny Depp is "csodalámpás támogató" lett

Tavaly 273 egyéni kívánságot teljesített a Csodacsapat országszerte: többen kértek laptopot a tanulásukhoz, mások beülős kisautóra, hintára vagy éppen kerékpárra vágytak, néhányan kedvenc futballcsapatuk játékát nézhették meg a külföldi stadionban. Volt, aki az állatkertbe szeretett volna eljutni vagy hőlégballonnal felszállni. A legemlékezetesebb megvalósult álmok közé tartoznak azok a kívánságteljesítések, amikor a gyerekek példaképeikkel találkozhatnak: Fanni egy gitárt kapott Carlos Santanától a találkozásukkor, Rékát Johnny Depp kalauzolta végig a filmforgatása helyszínén, Kata egy edzésén úszott együtt Hosszú Katinkával, Lelle Ferenc Pápa áldását kapta meg, míg Péter Kammerer Zoltán olimpikontól vehette át a versenykajakot. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok


Csodát tenni együtt, segíteni másokon, mindenkinek öröm

Több ezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. A többségében rosszindulatú daganat vagy leukémia miatt kezelt, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve a műtétre váró, valamint izomsorvadásban és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány. Az országszerte csaknem 150 önkéntes - köztük például pedagógus, grafikus, igazgató, fuvarozó, nővér, orvos, informatikus - önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy évek óta szinte minden nap sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki az élményből erőt meríthet a gyógyulásához. Mindenkinek, aki ebben a lélekemelő tevékenységben segíti az alapítványt és ezzel a beteg gyerekeket, nagyon hálás a Csodalámpa Csapata!

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium