Prémium

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok (x)

Portfolio
Együtt csodákra lehetünk képesek, amikor a lehetetlennek tűnő kívánságok megvalósításával egy-egy beteg gyermek életébe örömet, mosolyt varázsolunk.
A Csodalámpa Alapítvány működése 15 éve alatt már a 3300. csodát is megélték vele olyan gyerekek, akik életveszélyes betegséggel küzdenek. Amikor a szülők már nem tudnak többet adni, a mosoly is eltűnik a családtagok arcáról, a gyerekeknek a kívánságuk teljesülésével egy különleges lelki támogatásként olyan élményben lehet részük, amely megerősíti az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket. A mosoly pedig hozzájárul a gyógyuláshoz, a csodalámpás gyermek többsége felépült és a mai napig emlegeti azt a meglepetést, amelyről korábban álmodni sem mert.

2003-2017. több mint 3000 megvalósult álom:


Dzsudzsák Balázs, Johnny Depp és Carlos Santana is "csodalámpás támogató" lett

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok
Évente közel 300 álmot vált valóra a Csodacsapat az országos kívánságteljesítő hálózata segítségével: többen kértek laptopot a tanulásukhoz, mások hintára vagy éppen kerékpárra vágytak, néhányan kedvenc futballcsapatuk játékát nézhették meg külföldi stadionban. Volt, aki a Balatonhoz szeretett volna eljutni, kedvenc műsorvezetőjével adásban beszélgetni vagy hőlégballonnal felszállni. A legemlékezetesebb megvalósult álmok közé tartoznak azok a kívánságteljesítések, amikor a gyerekek példaképeikkel találkozhatnak: Péter Kammerer Zoltán olimpikontól vehette át a versenykajakot, Fanni egy gitárt kapott Carlos Santanától a találkozásukkor, Rékát Johnny Depp kalauzolta végig a filmforgatása helyszínén, míg Csabának Dzsudzsák Balázs ajándékozott egy mezt. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok
Add tovább, hogy van tovább!

Több ezer, 3-18 év közötti, nagyon súlyos betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. A többségében rosszindulatú daganat vagy leukémia miatt kezelt, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve ilyen műtétre váró, valamint izomsorvadásban és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány. Az országszerte csaknem 150 önkéntes - köztük például pedagógus, grafikus, igazgató, fuvarozó, nővér, orvos, informatikus - önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy évek óta szinte minden nap sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki az élményből erőt meríthet a gyógyulásához. Mindenkinek, aki ebben a lélekemelő tevékenységben segíti az alapítványt és ezzel a beteg gyerekeket, nagyon hálás a Csodalámpa Csapata!

Hogyan kell rendelkezni az 1 %-ról - lépésről, lépésre:



(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek