Prémium

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok (x)

Portfolio
Mindenkinek jó érzés segíteni, hinni abban, hogy egy elérhetetlen álom valóra váltásával megváltozhat egy beteg gyermek élete, aki reményt és biztatást kap a fájdalmas kezelések között.
Az elmúlt 14 évben a Csodalámpa Alapítvánnyal már a 3000. csodát is megélték olyan gyerekek, akik életveszélyes betegséggel küzdenek. Amikor a szülők már nem tudnak többet adni, a mosoly is eltűnik a családtagok arcáról, a gyerekeknek egy lehetetlennek tűnő kívánságuk teljesülésével egy különleges lelki támogatásként olyan élményben lehet részük, amely megerősíti az önmagukban és a gyógyulásukba vetett hitüket. A mosoly pedig gyógyít, hiszen a csodalámpás gyermek többsége felépült és a mai napig emlegeti azt a meglepetést, amelyről korábban álmodni sem mert.



Hosszú Katinka, Carlos Santana és Johnny Depp is "csodalámpás támogató" lett

Tavaly 273 egyéni kívánságot teljesített a Csodacsapat országszerte: többen kértek laptopot a tanulásukhoz, mások beülős kisautóra, hintára vagy éppen kerékpárra vágytak, néhányan kedvenc futballcsapatuk játékát nézhették meg a külföldi stadionban. Volt, aki az állatkertbe szeretett volna eljutni vagy hőlégballonnal felszállni. A legemlékezetesebb megvalósult álmok közé tartoznak azok a kívánságteljesítések, amikor a gyerekek példaképeikkel találkozhatnak: Fanni egy gitárt kapott Carlos Santanától a találkozásukkor, Rékát Johnny Depp kalauzolta végig a filmforgatása helyszínén, Kata egy edzésén úszott együtt Hosszú Katinkával, Lelle Ferenc Pápa áldását kapta meg, míg Péter Kammerer Zoltán olimpikontól vehette át a versenykajakot. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok
Csodát tenni együtt, segíteni másokon, mindenkinek öröm

Több ezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. A többségében rosszindulatú daganat vagy leukémia miatt kezelt, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve a műtétre váró, valamint izomsorvadásban és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány. Az országszerte csaknem 150 önkéntes - köztük például pedagógus, grafikus, igazgató, fuvarozó, nővér, orvos, informatikus - önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy évek óta szinte minden nap sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki az élményből erőt meríthet a gyógyulásához. Mindenkinek, aki ebben a lélekemelő tevékenységben segíti az alapítványt és ezzel a beteg gyerekeket, nagyon hálás a Csodalámpa Csapata!

Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok


Csodalámpa Alapítvány, ahol megvalósulnak a gyermekálmok




(x)
Kiszámoló

Fizessenek a szegények

A múlt század közepén a legtöbb országban a cégek voltak az egyik legjelentősebb adóbefizetők, a teljes adóbevétel 30-40%-a a cégek jövedelméből származott. Egy másik forrás a gazdagok j

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13