Prémium

Dimenziót vált az otthoni szórakozás: itt a tévék új generációja (x)

Portfolio
2017-ben a televízió több puszta szórakoztató egységnél: a készülékek képátlója évről évre növekszik, miközben a felhasználók továbbra is kiváló képminőséget, minden eddiginél könnyebb kezelhetőséget, és egyre elegánsabb dizájnt várnak el. A Samsung új, Quantum dot technológiára épülő QLED TV-je szín- és részletgazdag, miközben keretmentes kialakításával és teljes fémborításával otthonunknak is kifinomult eleganciát kölcsönöz.



A televízió kiválasztásakor az elsődleges szempont általában a képminőség, éppen ezért a Samsung az új széria tervezésénél arra fókuszált, hogy a QLED TV-k a lehető legnagyobb színtérfogat-lefedettséget biztosítsák. Vásárláskor azonban sokan nem szembesülnek azzal, hogy a kiszemelt tévéhez kábelek is tartoznak, amelyeket otthon nehéz elrejteni, és ez nagyban rontja az összképet. A Samsung QLED TV stílusos újítást kínál erre a problémára, ráadásul új környezettudatos csúcstechnológiaként mindenféle kompromisszum nélkül biztosítja a remek otthoni szórakozást.

Dimenziót vált az otthoni szórakozás: itt a tévék új generációja

Színgazdagság felsőfokon

A 2017-es QLED TV termékcsalád képes a DCI-P3 színtér (az amerikai filmiparban a digitális mozgóképvetítésre általánosan alkalmazott RGB-színtér) pontos megjelenítésére, illetve a Samsung által világelsőként kínált 100%-os színgazdagság elérésére. Ez azt jelenti, hogy

ezek a készülékek valamennyi színt élethűen jelenítik meg a fényerő bármely szintje mellett, és a szín élénkségében bekövetkezett legkisebb változásokat is pontosan visszaadják.

A vizuális élmény pedig független a betekintési szögtől, a színek és kontrasztok ugyanolyan minőségben élvezhetőek szemből és oldalról nézve egyaránt, függetlenül a szobában uralkodó fényviszonyoktól.

Csatornaváltás hangparanccsal

A gördülékeny kezelhetőséget szolgálja a továbbfejlesztett Samsung One Remote Control is, amely bluetoothos távirányítóval a QLED TV funkcióin túl

az összes csatlakoztatott eszközt képes kezelni, akár hangvezérléssel is irányítani a televíziót, így a vásárlók már többféle hangparanccsal válthatnak a csatornák között.

Szintén a 2017-es év újdonsága, hogy a felhasználóknak elég kimondaniuk egy a TV-hez csatlakoztatott készülék nevét, és a TV automatikusan képes arra a forrásra váltani.

Dimenziót vált az otthoni szórakozás: itt a tévék új generációja

A stílusos és környezetbarát kiegészítő

A QLED televíziók ún. Észrevétlen Csatlakozás megoldása a lakást elcsúfító kusza és éktelen vezetékeket egyetlen, akár 15 méter hosszú optikai kábelben egyesíti, így felszabadul az a tér, amelyet eddig a set-top boxok és különféle külső tartozékok foglaltak el a TV környezetében.

Tehát már semmi sem ronthatja el a tökéletes összképet, sőt, a készülékhez egy könnyen felszerelhető, tökéletesen illeszkedő falikonzol is tartozik, amellyel a televízió minden eddiginél szorosabban simul rá a falra, akár egy festmény.

Azok pedig, akik nem szeretnék a falra szerelni, a Samsung TV-állványok különleges és egyedi kínálatából is választhatnak. A Samsung a QLED TV-k gyártása során nem használ olyan környezetszennyező anyagokat, mint a kadmium, így nem kell kompromisszumokat kötnünk a környezettudatosság szempontjából, ha csúcstechnológiára és eleganciára vágyunk otthonunkban.

További információk a Samsung hivatalos honlapján.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13