Prémium

Expressz növekedési pálya (x)

Portfolio
A Quehenberger Logistics leányvállalata, a Quehenberger Express professzionális megoldásokat kínál az időérzékeny, kis küldemények kézbesítésére, valamint a divatáru és a kiskereskedelem területét érintő speciális kiszállításokra. Ezzel választ ad az újfajta piaci igényekre.
"Az elmúlt évben kétszámjegyű növekedést értünk el, és terveink szerint forgalmunkat 2020-ig megkétszerezzük.", nyilatkozta Christian Fürstaller a Quehenberger Logistics ügyvezető igazgatója, aki egyúttal a leányvállalatuk - a Quehneberger Express - ajánlatának stratégiai jelentőségét is hangsúlyozta. "Mivel teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalat vagyunk, a Quehenberger Express portfóliónk fontos részét képezi." Ebben a piacban nagy potenciál rejlik. A logisztikai cégeket jelentős kihívások elé állítja a növekvő online kereskedelem, a sűrűn lakott területeken történő kézbesítés, a személyre szabott kiszállítás iránti növekvő igény és mindez mindenekelőtt a B2C szektorban. "A Quehenberger Express-nek köszönhetően képesek vagyunk a legrugalmasabb megoldásokat nyújtani", fejtette ki az ügyvezető.

Kombinált Know-how

A Quehenberger a 100 kistranszportert magában foglaló járműparkja és az Ausztriában, Magyarországon, illetve Szlovákiában található leányvállalatai mellett a sok éves tapasztalattal rendelkező csapatára is támaszkodhat. Július elején nevezték ki a Quehenberger Express elére Thomas Bauert, aki korábban a Trans-o-Flex-nél és a TNT Innight cégnél dolgozott különböző vezetői pozíciókban. Értékesítési igazgatóként segíti az ő munkáját Sabine Hennebichler, aki ezt megelőzően a FedEx-nél, a DHL-nél és TNT-nél szerzett széleskörű piaci ismereteket. "A tapasztalt Quehenberger munkatársak és a külső szakértő partnerek együttműködésének köszönhetően magas szintű iparági kompetenciával rendelkezünk. Ez a minőség iránti elkötelezettségünk lényeges eleme", mondta Christian Fürstaller.

Expressz növekedési pálya
A B2B-től a B2C-ig a megfelelő megoldás

A Quehenberger Express személyre szabott megoldásokat kínál az Express és Overnight szolgáltatásaival az expressz küldemények kiszállítására minden ágazat számára, különös tekintettel a divatáruk területére, a kiskereskedelemre, illetve a kiegészítő szolgáltatásokat is igénylő magánszemélyek kiszolgálására. Ezen kívül a vállalat egyedi speciális megoldásokat is nyújt, mint amilyen az orvosi készülékek cseréje vagy az egész világra kiterjedő közvetlen kézbesítések. Ügyfeleink közé tartoznak többek között olyan kiskereskedelmi láncok is, amelyek üzleteik árubeszállításánál értékelik a rugalmasságot és a megbízhatóságot. Ezen túlmenően segítenek az elektronikus kereskedéssel foglalkozó E-Commerce cégeknek kiszállításaiban, valamint az egészségügyi szektorban az érzékeny orvosi felszerelések lehető leggyorsabb célba juttatásában is.

Különösen a divatáru kiskereskedelem jelent a vállalat számára fontos és elégedett ügyfélkört, hiszen a kiskereskedelem terén nyújtott átfogó szállítási ajánlatnak köszönhetően a szolgáltatások tetszés szerint kombinálhatók (pl. akasztós ruházati cikkek (Garments On Hangers), kartonok, többutas szállító dobozok, guruló konténerek és paletták) és egy közös szállítólevélen megrendelhetők. Ugyanazon a folyamaton belül az üzletek közötti átszállításokat is intézik, és a visszárut és az üres dobozokat is azonnal elszállítják. Ennek során a Quehenberger a divatipar összes értékesítési csatornáját kiszolgálja: ezek közé tartoznak a "shop in shop" rendszerű megoldások a nagykereskedelemben, a kiskereskedelmi üzletekbe történő áruszállítások vagy a "click and collect“ jellegű kézbesítések az elektronikus kereskedelemben.

Expressz növekedési pálya
A Quehenberger a magánháztartásokba történő kézbesítésekre is rugalmas szállítási megoldásokat kínál. Például a Q Home egy olyan új fejlesztésű termék, ami azoknak a magánmegrendelőknek biztosít hozzáadott értéket, akik nagyméretű árucikkeket rendeltek meg. Ilyenek a háztartási gépek és szórakoztató elektronikai áruk. A személyes időpont egyeztetést követően a Quehenberger Express két speciálisan kiképzett munkatársa végzi el a kiszállítást a felhasználási helyre. Igény esetén vállalják a készülékek bekötését, összeszerelését és beüzemelését is, valamint a régi készülékek elszállítását. A szolgáltatási portfóliót az expressz és a közvetlen küldeményekkel kapcsolatos széleskörű szolgáltatások, mint amilyen a sürgős küldemények világszerte történő kézbesítése vagy a garantált másnapi kiszállítás, a Next-Day-Delivery, és az ügyfélszolgálat napi 24 órás elérhetősége teszik teljessé.

A Quehenberger Logistics vállalatról:
A Quehenberger Logistics egy közepes méretű, tulajdonosi irányítású családi vállalkozás, amely minőségi szolgáltatásokat nyújt a logisztikai szállítmányozás menedzsment, valamint a hálózati és Szerződéses Logisztika területén Közép-és Kelet Európában. A vállalat minőségközpontú stratégiája központjában a digitalizáció és az automatizáció áll. 17 országban, 85 telephelyen mintegy 2700 munkavállaló biztosítja az állandó, magas színvonalú szállítmányozást. Magyarországon három telephellyel rendelkezik (Budapest, Győr, Székesfehérvár). A Quehenberger Logistics-nál nagy súlyt helyeznek az ügyfelekkel és a partnerekkel történő személyes kapcsolattartásra, valamint a kiváló szolgáltatásokon alapuló ügyfélkiszolgálásra. Saját hálózati struktúrája, szabványosított termékei, kipróbált üzletági megoldásai és kiváló partner kapcsolatai a biztiosítékai a legmagasabb szintű logisztikai szállítmányozási hatékonyságnak. A Quehenberger Logistics több mint 580 járművel felszerelt saját és modern gépjárműparkjával garantálja a rugalmasságot a szállítások területén. Ezen felül egy ellenőrzött alvállalkozókból álló széleskörű partnerbázist is működtet.
A Quehenberger Logistics az AUGUSTIN QUEHENBERGER CSOPORT tagja. www.augustin-quehenberger.com www.quehenberger.com

További információ: www.quehenberger.com/hu/

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

Fizessenek a szegények

A múlt század közepén a legtöbb országban a cégek voltak az egyik legjelentősebb adóbefizetők, a teljes adóbevétel 30-40%-a a cégek jövedelméből származott. Egy másik forrás a gazdagok j

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13