Prémium

Felelősen fektesse be pénzét! (x)

Portfolio
Befektetésekkel kapcsolatban is segítséget nyújt a Pénzügyi Navigátor.
A pénzügyeinkkel kapcsolatos döntéseink nemcsak a mindennapokban fontosak, hanem befektetéseink során is megfontolt döntéseket kell hoznunk. Ahhoz, hogy eldöntsük, mihez is kezdjünk befektetni kívánt pénzünkkel, el kell határoznunk, hogy a jellemzően kiszámíthatóbb, alacsony kockázati tényezőkkel rendelkező, mérsékelt, de biztos hozammal bíró megtakarítást (pl. bankbetét, megtakarítási számla) vagy a sok esetben komplexebb, mélyebb pénzügyi ismereteket, tapasztalatot igénylő, kockázatosabb, külső tényezők által jelentősen befolyásolt befektetést (pl. részvény, befektetési jegy) választjuk. Ne feledje: a megfontolt döntés kevesebb kockázatot jelenthet!

Ha megtakarítását befektetéssel kívánja gyarapítani, készítsen befektetési tervet! Ismerje meg kellő alapossággal a befektetési termékeket: válasszon az engedéllyel rendelkező befektetési vállalkozások megfelelő ajánlatai közül és ne feledkezzen meg az ezekhez kapcsolódó díjakról, költségekről sem!


Felelősen fektesse be pénzét!

Mindehhez segítséget nyújt a Pénzügyi Navigátor weboldal, ahol a különféle pénzügyi témák között a befektetésekről is részletes tájékoztatóanyagok segítik a megfontolt döntést, tudatos választást.

A Befektetés, megtakarítás menüpontban nemcsak az egyes befektetési és megtakarítási típusok jellemzői találhatók meg könnyen áttekinthető, egymással összehasonlítható formában, de számos, a befektetési terv készítéséhez hasznos tanács is elérhető. Utóbbihoz további tippeket talál a Mielőtt befektetne c. Pénzügyi Navigátor füzetben. Információkat találhat továbbá a szolgáltatók szükséges engedélyeiről is a Piaci szereplők keresésével.

A Pénzügyi Navigátor füzetek, videók és alkalmazások teljeskörű segítséget nyújtanak a tájékozódásban. Mielőtt döntést hozna, mindig keresse fel a Pénzügyi Navigátor honlapot, tartsa biztos kézben befektetéseit!

Befektetők hete

Az Értékpapírpiaci Felügyeletek Nemzetközi Szervezete (International Organization of Securities Commissions - IOSCO) tematikus programot hirdetett világszerte, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a befektetők oktatásának és védelmének fontosságára. A 2017. október 2. és 8. között megrendezett Befektetők hete (World Investor Week - WIW) nevű kezdeményezéshez közel hatvan ország különböző pénzügyi felügyeleti intézménye csatlakozott, köztük a Magyar Nemzeti Bank is.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13