Prémium

Forradalmi újítás a reklámpiacon - mozgóképes hirdetés 235 nm-en (x)

Portfolio
Ha valaki az elmúlt hetekben a Nemzeti Színház környékén megfordult, egészen biztosan nem kerülte el a figyelmét egy hatalmas, világító gömb, egy reklám ballon. 235 négyzetméteren, több mint 10 méter magasságban mozgó képes reklámok kerülnek kivetítésre. A Skylight International által jegyzett magyar találmány nem kizárt, hogy nemzetközi hódító útra indul a következő években. A reklám ballon jelentős hirdetési értékét mutatja, hogy a beüzemelést követő első napokban már látható volt az Electro World, a Johny Walker, a Saab, a Sony és az O'neill reklámspotja.


A találmány átütő erejét impozáns méretei (magasság: 16.5 m, átmérő: 15m) és az outdoor reklám felületek statikus megjelenésével szemben kínált mozgó spotok vetítési lehetősége adják. A Halmi Gergő ügyvezető igazgató, tulajdonos által jegyzett szabadalommal a Skylight International a világon elsőként tette lehetővé, hogy egy nagy nyomású ballon felületére belülről 360-fokban képek kivetítése megtörténhessen.



A jelenlegi vetítési technika mellett a reklám spotok sötétedés után jelenhetnek meg, ugyanakkor a társaság fejlesztői már dolgoznak azon, hogy nappal is jól láthatóan vetíthető legyen a ballon felülete.

A 235 négyzetméteres reklám felületet naponta a Soroksári úton elhaladó több mint 200 ezer ember láthatja szakmai becslések szerint. A szabadalom tulajdonos a kezdeti tapasztalatokat követően további olyan nagy forgalmú helyeket keres majd, ahol lehetőség nyílik a ballon üzemeltetésére. A cél egy kis elemszámú hálózat felállítása Budapesten, melynek létrejöttével a főváros jelentős részét érintő reklámkampányok bonyolíthatók le. A hálózat kialakítását követően a reklámügynökségek az ügyfeleik számára tervezett kampánymixekbe már külön elemként építhetik be.





Előzetes felmérések szerint a ballonon megjelenő hirdetéseket az elhaladók közel 100%-a észleli annak méretei és újszerű megjelenési formája miatt. Előzőekből adódóan jó eséllyel lehet arra számítani, hogy a Skylight International ballonján történő hirdetés rövid időn belül presztízs kérdéssé válhat az outdoor kampányokat futtató hirdetők számára.





A ballonon megjelenő reklám spotok 20 másodpercig láthatóak, a speciális - mozgó animációkat tartalmazó - kreatívok legyártását az üzemeltető Skylight International vállalja. Természetesen lehetőség nyílik egyedi megállapodások alapján 20 másodperctől eltérő megjelenítési idő igénybe vételére is.




Ha többet szeretne tudni: www.sky-light.hu

Ha kérdése van:
Email: info@sky-light.hu
Tel: 336-1235 vagy 336-1236
Fax: 336-1237

(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13