Prémium

Forró pezsgés, mennyei örömök - HotSpring (x)

PR cikk

Hogyan lehet a mindennapok megfeszített életmódját ellensúlyozni? A tv nézés, az esti szórakozás, az olvasás, a kirándulás nem biztos, hogy lehetővé teszi a zavartalan pihenést a külső hatások miatt, de van egy hely, ami felélénkít és szinte megfiatalít. Ez a hely összehozza a családokat és a barátokat és megteremti az enyhítő nyugalom kellemes perceit. Egy hely, mely felfrissíti a testet és a lelket egyaránt. Napról napra. Hétről hétre. Évről évre. Mindez a kényelem és komfort elfér az Ön udvarában. A hely neve HotSpring hidromasszázs medence.

A hidromasszázs előnyei

A víznek egyszerű,de rendkívüli hatása van egy HotSpring kádban. Ezt a gyógyhatású meleg vizet hidromasszázsnak nevezik. Ha a hétköznapok feszültségéből szeretne feloldódni vagy csak szeretné meredt izmait és izületeit megmasszírozni a hidromasszázs biztosítja a kellemes felüdülést - és mindezt természetes körülmények között. Három tényező a meleg víz, a lebegés érzése és a masszázs együtt járulnak hozzá a pihenéshez és a gyógyuláshoz. A meleg víz megemeli a test hőmérsékletét és ezáltal a véredények kitágulnak elősegítve ezzel a helyes vérkeringést. A vízbe merült test súlya 90 % -kal csökken, így az izmok és ízületek felszabadulnak a teher alól, hogy Ön súlytalanul lebeghessen a gyógyhatású vízben. A meleg víz és a levegő keveréke alkotja a hidromasszázs vízsugarát, mely a masszázs műveletét végzi. Ez az erőteljes vízsugár ellazítja a megfeszült izmokat és serkenti az endorphin termelést, a test természetes fájdalom csillapítóját. "Az örökkévalóságnak építve" A HotSpring márkák gyártását 25 évvel ezelôtt Kaliforniában kezdték meg. Akkor, és jelenleg is több száz hasonló profilú cég gyártott hidromasszázs medencéket. Az áttörés, ami a HotSpring márkát mégis világelsővé tette nem más, mint az első olyan medencehéj megalkotása, ami nem reped és nem törik el semmilyen körülmények között sem. A megoldás, amivel stabilizálják az amúgy nagyon komoly igénybevételnek kitett medencét, a mai napig Watkins szabadalom és minden márkája garantáltan tartósabb, mint a piacon fellelhetô más márkáké, amit semmi sem bizonyít jobban, mint hogy a magyarországi forgalmazó 7 év gyártói garanciát kínál minden HotSpring hidromasszázs medencéhez.

A termoplasztikus (hőre lágyuló), ütésálló burkolat egyedülálló, szilárd felület, mely soha sem hasad el. Az Endurol ellenáll szinte minden anyagnak - vegyszereknek, testápoló olajoknak, baktériumoknak. Mivel az UV sugárzásnak is ellenáll nem fog kifakulni vagy megsárgulni. Az Endurol® kádburkolat csúszás mentes és kellemes a tapintása. Ez a fejlesztés azonban csak a kezdet volt. Az azóta eltelt több mint 20 évben egymás után jelentek meg azok a védjegyek, melyek csak a HotSpring termékekre jellemzôk, melyek méltán nyerték el háromszor is a technológiai innovációért járó, az Egyesült Államokban évente kiosztásra kerülô John Holcomb Nagydíjat. Tökéletes vízsugarak Semmi sem pihentet úgy, mint egy HotSpring hidromasszázs. Miért? Mert nincs még egy olyan hidromassázs, amely ilyen egyedülállóan széles választékú vízsugarakkal működik, melyek harmonikus összhangban dolgoznak egymással. Minden egyes vízsugár tökéletes tervezésű és úgy helyezkedik el a kádban, hogy gondoskodjon a teljes kényelemről.

Minden vízsugár állítható a kívánt erőteljes és a gyengébb hatósugár között. A vezérlő panel segítségével Ön is kiválaszthatja a vízsugár erősségének hozzávetőleges szintjét, a víz és a levegő elegyének állításával. A SmartJet szabályozókar használatával a masszázs műveletét közvetlenül a hidromasszázsból vezérelheti. Ugyanakkor a hidromasszázs használata több mint a vízsugarak hatása. A rendkívül hatékony szivattyú és a sokágú vízvezeték-hálózat egyenletesen adagolja a víz áramlását minden egyes vízsugárba. Ennek eredménye, hogy mindegyik vízsugár megfelelően működik, így biztosítja az Ön számára a nagyszerű masszázst. Az összes HotSpring medence olyan befúvórendszereket alkalmaz, amelyek egyedülállóak a világon.

A Moto Massage befúvó a gerincvonal mentén végez fel-le mozgást, így masszírozza a fáradt hátat. A Quartet Jet a felsô vállizmokat, a Soothing Seven lágyan kényezteti a hát fô izmait, a Jet Cluster rendszer a gerincoszloptartó izmokat veszi kezelésbe, míg a Rotary Jet-ek kombinálva a Jet Stream befúvókkal a hát teljes felületét masszírozzák át alaposan. A lábakról sem feledkeztek meg, a Foot Well befúvók tökéletesen regenerálják a fáradt végtagokat.

A rendszer lelke, vagy ha úgy tetszik az agya, az IQ 2020-ra keresztelt számítógép , ami mindenre felügyel használat közben, kizárólag a befúvás erôsségét kell a fürdôzônek beállítani, használat után a tisztítófunkciót bekapcsolva, a rendszer elvégzi a tisztítást. A 3+1 tisztaságfelelôs rendszer garantálja, hogy a medence vize mindig használatkész és tökéletesen tiszta, hiszen nem beszélhetünk egészségrôl és tökéletes élvezetrôl, ha a medence vize nem ragyogóan tiszta 3-4 hónapon keresztül. Szembetűnô minden HotSpring medencénél az extra nagy méretű szűrô, túlbiztosítva a látható szennyezôdések kiküszöbölését. A baktériumok, algák és egyéb élô szervezetek megsemmisítésérôl az ózongenerátor gondoskodik, így a HotSpring medence minden pillanatban tökéletesen baktériummentes, 3-4 hónapon keresztül. A kiváló szigetelés révén a HotSpring rendszerek üzemeltetése megdöbbentően alacsony költségekkel jár. A HotSpring medencék zöme napi 1 órányi használat mellett, 24 órás tisztítókeringtetését és az ózongenerátort is folyamatosan működtetve 199 kw-ot fogyaszt mindössze havi szinten (a számítás folyamatos téli-nyári üzemre, az ideális vízhôfok, 38-39°C állandó tartásával készült). A magyarországi forgalmazó, a HOTSPRING MAGYARORSZÁG KFT. egyedülálló szolgáltatásokat kínál bemutatótermében és szakszervízében. Az csak természetes, hogy a termékeket egy külön erre a célra kialakított speciális helyiségben ki lehet próbálni, de ezen felül szolgáltatások sora fogadja az érdeklôdôket. A helyszíni felmérés, tanácsadás, beüzemelés, házhozszállítás teljesen ingyenes. Minden olyan termék, szolgáltatás megtalálható a kínálatban, ami összefügg a hidromasszázs témakörével, a kerttel, a tereprendezéssel. A kiegészítô felépítményektôl kezdve az úszómedencéig, a szaunákon át a beltéri hidromasszázsig, gôzkabinokig a legteljesebb választékban, minden igényt kielégítô minôségben és mindezt rendkívül kedvezô áron, mostantól akár részletre is, 30%-os kezdő befizetéstől. A betérô vásárlónak csak a terméket kell kiválasztania, a többi a HotSpring szakembereinek a dolga.

(X)

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek