Prémium

Get in the Ring Budapest! (x)

Portfolio
A Hiventures Kockázati Tőkealap Kezelő szakmai együttműködésében 2016. november 24-én az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. harmadik alkalommal szervezi meg a Get in the Ring nemzetközi startup versenyt Budapesten.
A Get in the Ring! (GITR) a világ egyik legnépszerűbb nemzetközi startup versenye, mely a befektetőkért való küzdelmet egyedülálló showműsor keretein belül valósítja meg. A GITR versenyzési koncepciója eltér a hagyományos pitch versenyekétől. A regionális döntőbe bejutó 8 startup csapat egy-egy versenyzője a boxmérkőzésekhez hasonlóan léphet be a ringbe, ahol 5 menet alatt kell meggyőzniük a zsűrit arról, hogy az ő vállalkozásuk kínálja az ígéretesebb befektetési lehetőséget.

Get in the Ring Budapest!
A versenyre idén 70 startup csapat jelentkezett, 13 közép-kelet európai országból. Az döntőbe bekerült résztvevő nemzetek: lett, osztrák, ukrán, horvát, lengyel, román és magyar. A verseny célja a régió kiemelt startup eseményévé emelni a Get in the Ring! Budapestet.

A zsűriben a startup közösség nemzetközileg elismert szakemberei foglalnak helyet:

Maris Prii - Startup Wise Guys, operatív vezető. A Startup Wise Guys Észak-Európa legjobb B2B szoftver accelerator programja.

Max Kelly - Techstars London, ügyvezető. A Techstars a világ legnagyobb globális accelerator programja amely olyan cégekben befektető mint a DigitalOcean, Uber, Classpass, SendGrid, Twilio, Sphero.

Markus Lang - Pioneers Ventures, ügyvezető. A startupperek körében nálunk is nagyon népszerű osztrák Pioneers Festival szervezőinek befektetési ága, ami korai fázisú startupokra fókuszál.

Jochem Cuppen - Get in the Ring Foundation, globális igazgató. A Get in the Ring versenysorozat alapítója.

Katona Bence, Hiventures vezérigazgató-helyettes - HIventures, új állami kockázati tőkealap kezelő.

A Get in the Ring! magyarországi döntőjére 2016. november 24-én az Akvárium Klubban kerül sor, ahol a 8 legígéretesebb startup küzd meg a közép-kelet-európai bajnoki címért. A budapesti esemény nyertese 200.000 eurós befektetési ajánlatot kap és részt vehet a Get in the Ring! Globális Döntőjén, melynek költségét a szervezők állják. Idén a Globális Döntő szervezési jogáért New York és Szingapúr között zajlik küzdelem.

Get in the Ring Budapest!
Az esemény fővédnöke Dr. Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke.

Az Enterprise Hungary a CoGoodwill social startup jótékony szervezettel összefogva az eseményből befolyt teljes összeget egy látáskárosult kislány, az öt éves Pamilerin szemműtétére ajánlja fel.

Jegyek még korlátozott számban elérhetőek a következő linken.

Vegyen részt Ön is a startupok olimpiáján! A szervezők várják a nézőket, eseményen lehetőség nyílik kapcsolatépítésre, befektetőkkel való találkozásra.

A rendezvény támogatója:

Hiventures - A korai fázisú cégek kockázati tőke partnere.
Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (PADA) - az Alapítványt a Magyar Nemzeti Bank alapította.
Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) - A Hivatal küldetése hogy a kiváló tudományos kutatások támogatásával és az innováció ösztönzésével Magyarország célszerűen használja fel a KFI forrásokat, és ezáltal növelje versenyképességét.


Az Enterprise Hungary-ról

A Get in the Ring! hazai versenyeit 2014-től az Enterprise Hungary Kft. csapata szervezi. Az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. (EH) küldetése a hazai innovációs ökoszisztéma (startup és spin-off) fejlesztése, valamint a fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése. Szervezetünk kiemelt célja a startup utánpótlás katalizálása, ennek érdekében országos szinten különös figyelmet szentelünk a fiatalok vállalkozó kedvének ösztönzésére, a hazai felsőoktatásban születő innovatív ötletek megvalósulásnak támogatására és a már elindult vállalkozások fejlesztésére.


A CoGoodwill szervezetről

A CoGoodwill összeköti a segítségre szorulókat a jóakaratú emberekkel és a társadalmilag felelős vállalatokkal egy olyan platform segítségével, ahol igazi emberi élettörténetek kerülnek előtérbe alapítványok, szervezetek ajánlásával a világ minden részéről azért, hogy együtt szociális problémákra találjanak megoldást. A transzparens, személyre szabott adományozásnak köszönhetően a szervezet tudja kinek mire van szüksége, valamint nyomon követi mi történik a segítségnyújtás után. A CoGoodwill megoldása az Európai Ifjúsági Díj döntősei közé is bekerült, amely óriási nemzetközi elismerés.

(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek