Prémium

IBC-Világgazdaság konferencia a PPP-ről (x)

Portfolio
A Public Private Partnerships (PPP) számos területen alkalmazott, sikeres fejlesztési technika, amely a magán- és a közszféra együttműködésével valósítja meg döntően állami beruházások költséghatékony ellátását.

Sikeres megvalósításához minden feltétel adott lehet Magyarországon is, a köz- és magánszféra kölcsönösen realizálhatják különböző irányultságú, de azonos célt szolgáló elképzeléseiket. A 2005. március 29-30-án a Hilton Budapest WestEnd Hotelben megrendezésre kerülő, "A Public Private Partnerships (PPP) jelene és jövője Magyarországon" c. IBC-Világgazdaság konferencián átfogó képet kaphat ezen egyedülálló finanszírozási konstrukcióról, mely hazai önkormányzatok jövőbe mutató, ámbár tőkeigényes terveinek mihamarabbi megvalósulását vetíti elő.
A magán szektor szakértelmének mozgósítása a beruházások gyorsabb megvalósítását, és egyben a működés gyorsabb megkezdését szolgálja. Ennek köszönhetően a PPP a jövőbeni fejlesztések egyik legfőbb fininszírozási eszközévé válhat Magyarországon csakúgy, mint az már több esetben megtörtént az Unió egyéb államaiban vagy akár a tengerentúlon.
A PPP finanszírozás széleskörű elterjedésében jelentős szerepet játszik a magán szektor innovációs képessége, valamint beruházási tapasztalatai és hatékonysága, mely ezáltal hozzájárul a "hagyományosan" állami szektor által végzett szolgáltatások minőségi javulásához.

Több Minisztérium, Önkormányzat, valamint számos befektető aktív szerepvállalása révén jelentős projektek megvalósítása már folyamatban van, és még több hasonló pályázat meghirdetése várható a közeljövőben. Terület- és városfejlesztési program, a Nemzeti Fejlesztési Terv, valamint a Strukturális Alapok által nyújtott megoldások valamennyi szektor számára tálcán kínálnak jobbnál jobb lehetőségeket.

Az eljárásokban használatos naprakész, elengedhetetlen információkat neves minisztériumi előadók, befektetők, jogászok, hazai és külföldi tapasztalatokkal rendelkező PPP szakértők osztják meg Önökkel. A PPP révén az önkormányzatok beruházásai új lendületet vehetnek, hozzájárulhatnak a helyi közösségek életminőségének javulásához, s egyben Magyarország felzárkóztatásához, s mindeközben a finanszírozó vállalkozások is prosperáló befektetéseket valósíthatnak meg.

A konferencia részletes programját megtekintheti honlapunkon: www.ibc-hungary.hu, illetve bővebb felvilágosítást kaphat a (06) 1 225- 3861-es telefonszámon.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13