Prémium

Idő és pénz egy lapon - a fizetés új dimenziója a Citibanktól (x)

Portfolio
Bárki kerülhet olyan szituációba, amikor a táskában vagy a zakózsebben kotorászva döbben rá, hogy tárcája készpénzestül, bankkártyástul otthon maradt. Pánikra semmi ok, mert manapság már az is elegendő, ha kéznél van a mobilunk.


Idő és pénz egy lapon - a fizetés új dimenziója a Citibanktól
A telefon hátoldalára felragasztott Citibank Mobil kártyát ugyanis csak el kell húzni a PayPass™ terminál előtt, és villámgyorsan, néhány másodperc alatt fizethetünk is, aprópénz, pénztárca és macera nélkül.

Használhatjuk kedvenc kávézónkban, az újságosnál, és a bevásárlóközpontokban is, hiszen a Mobil kártyával nemcsak üdítőt lehet vásárolni, hanem nagyobb összegű fizetéseket is gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatunk vele.



Idő és pénz egy lapon - a fizetés új dimenziója a Citibanktól
Sőt, ha a Mobil kártyát az egyedülálló visszatérítési programot kínáló Citi Life hitelkártyához igényeljük, akkor vásárláskor nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarítunk. Ha például a Citi Life kártyával vagy a hozzá tartozó Mobil kártyával élelmiszerüzletben fizetünk, a számla végösszegéből 3%-ot visszakapunk, tankolásból 2%, bármely más vásárlásból pedig 1% jár vissza. De még ennél is kedvezőbb feltételekkel vásárolhatunk a Citi Life 800 partnerüzletében, ahol a megtakarítás 15% is lehet - így évente akár több tízezer forintot is megspórolhatunk.

Látogasson el Ön is a www.citibank.hu/citilife weboldalra, és számolja ki, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a Citi Life visszatérítési programmal. Ha pedig Önnek is fontos, hogy egyszerre spóroljon meg időt és pénzt, akkor igényeljen Citi Life kártyát, és hozzá 2012. december 31-ig díjmentesen Mobil kártyát is. Sőt, mivel a visszatérítésekből sosem elég, még jobban járhat, ha Citi Life kártyájára online regisztrál: www.citibank.hu/citilife.
Havi elszámolási időszakonként belföldi kiskereskedelmi élelmiszerüzletben max. összesen 100 000 Ft összegig 3%, belföldi tankoláskor max. összesen 50 000 Ft összegig 2%, az efeletti Citi Life kártyás vásárlásokra 1% Citi Forint-jóváírás jár. Citi Life kártya/Mobil kártya THM: 45,4%, amely az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján 375 000 Ft hitelösszeg, 12 hónap futamidő, 2,95% változó havi hitelkamat, a havi kártyadíj és a havi számlavezetési díj figyelembevételével került kiszámításra. A Mobil kártya egyszeri kibocsátási díja 2500 Ft, amelyet a 2012.10. 5-12. 31. között igénylő meglévő és új ügyfeleknek elengedünk. A Mobil kártya kizárólag már meglévő Citi Life, Shell-Citibank és Telekom-Citibank hitelkártyák mellé vagy azokkal egyidejűleg igényelhető, amelyek jóváhagyása a Bank egyedi hitelbírálati döntésétől függ. Részletes feltételek elérhetők a bankfiókokban, a CitiPhone-on és a citibank.hu-n. Az online promóció további feltétele a www.citibank.hu/citilife oldalon meghatározott költési kritériumok teljesítése.
(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek