Prémium

Időtlen elegancia a belvárosban: Soft Opening Prestige módra (x)

Portfolio
Mazen Al Ramahi hoteltulajdonos április elején nyitotta meg a főváros legújabb szállodáját. A Vigyázó Ferenc utcai designhotel, a Prestige Hotel Budapest április 2-án fogadta első vendégeit.
Nem áprilisi tréfának szánta Mazen Al Ramahi hoteltulajdonos, hogy a hónap elején megnyitja a főváros legújabb szállodáját. A Vigyázó Ferenc utcai designhotel, a Prestige Hotel Budapest április 2-án valóban elkészült, és fogadta első vendégeit. A gyönyörű épület klasszikus értékeit megtartva modern kiegészítőkkel, a legexkluzívabb alapanyagokkal és bútorokkal berendezve ma már teljes pompájában ragyog.

“Elállt a lélegzetem, mikor beléptem a szállodába! Már a lobby is olyan impozáns, hogy szinte megható ilyen csodálatos városban egy ilyen pazar hotelben megszállni. Úgy érzem magam, mint egy hercegnő az 1900-as évek elejéről!"- mesélte lelkesen a Dániából a magyar fővárosba hozzánk látogató házaspár hölgy tagja.

Időtlen elegancia a belvárosban: Soft Opening Prestige módra
A kedves vendég nagyon jól megérezte a koncepció lényegét! Az elképzelés valóban az volt, hogy a Hild József tervezte klasszikus nagypolgári épület karaktere maradjon meg, és visszaköszönjön a monarchiabéli elegancia. Az épület különlegessége, hogy az eredeti épületszerkezetet megtartva a vendégek 6 emelet magasságig megcsodálhatják a középső átriumot a gyönyörű kovácsolt vas korlátokkal,az impozáns belső térben a természetes fényt biztosító üvegtetőt, valamint a lobby gyönyörű IPE Cavalli fali lámpáit és bútorait.

A Prestige Hotel Budapest tervezésén és kivitelezésén ugyanaz a csapat dolgozott, akik a már meglevő hotelekben is, a Só utcai Boutique Hotelben és a Dohány utcai Continental Hotel Budapestben. A belsőépítészeti tervek Vörös Virág, Sáfrány Csilla és Bagyinszkiné Kiss Tünde munkáját dicsérik.
A vintage stílust és a legújabb technikai vívmányokat kiválóan ötvözik a szálloda 85 szobájában.

Időtlen elegancia a belvárosban: Soft Opening Prestige módra
Mindezeken túl, hogy a kompromisszumokat nélkülöző tökéletességre törekvés ne álljon meg a hotel falain belül, a Prestige hotel lakói az épület alsó szintjére beköltöző Costes Downtown-ban fogyaszthatják el Budapest legjobb reggelijét. A Gerendai Károly és Miguel Rocha Vieira együttműködéséből Michelin csillagot fialó Ráday utcai Costes új márkatagjaként nyíló étterem nemcsak a hotel vendégeit szolgálja ki, hanem nyitva áll a legmagasabb szintű gasztronómiára nyitott nagyközönség előtt is. A konyha kiválóságáról, a színvonalról továbbra is Vieira gondoskodik majd mindkét étteremben, de az új helyszínen sokkal oldottabb stílusban képzelik a vendéglátást a tulajdonosok. A Costes Downtown 60 férőhellyel, látványkonyhával, és séfasztallal, várja a vendégeket.

A hotel iránti hatalmas érdeklődés nem utolsó sorban annak a kiemelkedő szakmai előkészítő munkának is köszönhető, amelyet Géher Zoltán, a Continental Hotel Budapest igazgatója végzett a projekt bevezetése és fejlesztése érdekében. A frissen kinevezett szálloda igazgatónak, Gaál Miklósnak és csapatának ezt az örökséget folytatva az első perctől kezdve a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtva kell helyt állnia. A harminc éves szállodai tapasztalattal bíró igazgató minőség iránti elkötelezettsége és professzionalizmusa, valamint a fiatal, ám szakmailag felkészült csapatának lendülete lehet a további siker biztosítéka.

Az építkezés fázisainak bemutatása az alábbi linken érhető el:



www.prestigehotelbudapest.com

Időtlen elegancia a belvárosban: Soft Opening Prestige módra
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01