Prémium

Így lépjen szintet a karácsonyi bevásárlásban! (x)

Portfolio
Ha eddig Önnek is inkább a nyomasztó szó jutott eszébe a karácsonyi bevásárlásról akkor ne menjen messze, csak kattintson az EspressoShop.hu exkluzív ajánlatára! A karácsonyi előkészületek során a legnagyobb fejtörést általában mindig a megfelelő ajándék kiválasztása jelenti, hiszen a jelképes tárgyak mellett szeretnénk valami igazán értékálló és hasznos meglepetéssel előrukkolni.


Így lépjen szintet a karácsonyi bevásárlásban!
Az örömszerzés szándéka kutakodásra sarkallja az embert: megtudakolni és utánajárni, hogy mire vágyik a kiszemelt azonban hosszabbra is nyúlhat, mint amennyi szabadidővel bírunk, főként az év utolsó hónapján. Ezért is nagyszerű, ha olyan webáruházra bukkanunk, ahol óriási a kínálat és jobbnál-jobb termékek közül válogathatunk sorbanállás és kényelmetlenségek nélkül. Milyen előnyöket kínál az EspressoShop.hu?

  • Megússza a cipekedést.
  • 0-24 órában válogathat a kínálatból, mobilról és tabletről is vásárolhat.
  • Részletes tájékoztatást kap a termékekről.
  • Értékes idejét családjára, hobbijára szánhatja, hiszen elkerülheti a zsúfolt bevásárlóközpontok tömegét, és parkolóhelyre sem kell vadásznia.
  • Rövid idő alatt hatalmas választékot böngészhet át, amit gyalogolva szinte képtelenség lenne.
  • Tetszés szerint készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet.
  • Exkluzív ajánlat meggyőző, 15-20ezer Ft-os garantált ajándékkuponnal.
  • Megnyerheti a 4 csúcs ajándék egyikét.

Az EspressoShop.hu ezeket kínálja mindazoknak, akik nem érik be kevesebbel a legjobb minőségű termékeknél, némi exkluzvitással fűszerezve és persze olyan akciókkal és garantált ajándékutalványokkal, melyekre ritkán bukkanhatunk.

Így lépjen szintet a karácsonyi bevásárlásban!
Ön melyiket választaná?

Itt van mindjárt a kapszulás kávégépek királynője, ami igazi kuriózum, hiszen a Francis X1 Anniversary névre keresztelt iper és filter kapszulás ikonikus kávégép a neves olasz tervező, Luca Trazzi keze munkáját dicséri.
Ő egyesítette az 1935-ös klasszikus formavilágot a letisztult, modern elemekkel. A technológia pedig hamisítatlan illy: elvehető csészemagasító, energiatakarékos mód, érintéskapcsoló, vízkőtelenítésre figyelmeztető hang, csészemelegítő és még sorolhatnánk a megannyi apró részletet, amik hozzájárulnak a mindig tökéletes espressohoz vagy americanohoz.

Így lépjen szintet a karácsonyi bevásárlásban!
Ha olyasvalakinek keres ajándékot, aki nemcsak a finom feketét szereti, de mindig hangulatához illő itallal kényeztetné érzékeit, akkor most itt a remek alkalom, hogy az első olyan iperEspresso kávégép legyen az övé, amely 6 féle ital elkészítésére képes: egy gombnyomásra készül az espresso, a hosszú kávé, a cappuccino, a latte macchiato, vagy a külön tartályokban melegedő gőzölt tej és forró víz a teázáshoz. Ezeket mind tudja az Y5 MILK Iper és filter kapszulás kávéfőzőgép túl az 1 perces üzemkészségen, a hűtőbe helyezhető tejtartályon és a manuálisan állítható kávéhosszon.

Nemcsak a kávéfanatikus, de a designőrült rokonokat is ámulatba ejtheti az X9 iperEspresso géppel, amely egyesíti a megjelenés és a funkció csodás kettősét: karcsú, krómos külső, működés közben utántölthető víztartály, LED fényű csészemegvilágítás és számtalan kifinomult apróság, amik olyan különlegessé teszik az illy legújabb alkotását.

Így lépjen szintet a karácsonyi bevásárlásban!
Az IperEspresso technológia titka

Bármilyen kávégép mellett is teszi le a voksát, egy forradalmi eszköz lesz a közös nevező, ez pedig az IperEspresso technológia, mely a kétfázisú extrakció révén különleges, intenzív aromájú mégis bársonyos kávét eredményez azzal a bizonyos krémréteggel a tetején. Ugye milyen jól hangzik? És ami legalább ilyen kecsegtető, hogy a folyamat közben a kávégép egyetlen alkatrészével sem érintkezik a kávé, így nem kell hosszas tisztogatással bajlódni.

Exkluzív ajándék a legkülönlegesebbnek

Akit igazán szeretne meglepni, annak érdemes olyan ajándékot választania, amire mindig emlékezeni fog. Ezt pedig úgy érheti el a legkönnyebben, ha élményt ajándékozik. Szerencsére erre az illy is gondolt, így kávéimádó családtagodnak igazán kivételes karácsonya lehet, ha meglepi a fél napos ínyenc hobbi barista tanfolyammal, ahol nemcsak megtanulhat tökéletes espressot készíteni, de kávékoktélokat és 100 titkos trükköt is elleshet, illetve szakavatott baristák felügyelete mellett ismerheti meg a kávé útját a cserjétől egészen a csészéig.

Így lépjen szintet a karácsonyi bevásárlásban!
Te is jól járhatsz

Egy egyedülálló minőségű termék mindig kitűnő választás, hiszen értéke hosszú távon megtérül és bármelyik iperEspresso gépet is vásárolja meg, ingyenes házhozszállítás és a vásárolt géptípustól függően 15 000 vagy 20 000 forint értékű ajándékutalvány lesz a jutalma. Ha pedig 25 000 forint felett költ, akkor harcba szállhat a kapszulás kávéfőzőgépért, a profi barista vagy a műkedvelő kávéínyenc tanfolyamért. Kattintson, válasszon, élvezze és nyerjen Ön is!

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13