Prémium

Játssz és nyerj a Golfhungary.hu-val! - az első kérdés (x)

Portfolio
A Portfolio.hu a Golfhungary.hu-val közösen a mai nappal kezdődően online golf játékot hirdet.
A Portfolio.hu-n a mai nappal kezdődően hét minden napján olvasható lesz egy kérdés, melyre a választ az érdeklődők a Golfhungary.hu honlapon találják meg. A helyes választ elküldők között minden nap kisorsolunk egy-egy három darabos, háromrétegű és speciálisan készített logozott golflabda szettet.

A játék fődíja egy 1 hónapos klub tagság a Birdland Golf & Country Clubban, Bükfürdőn. A nyertes az általa választott időponttól egy hónapon keresztül tagsági jogosultságot kap a klubban, amely alatt térítés nélkül veheti igénybe a tagsághoz kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint bónuszként 4x30 perces időtartamban golfoktatáson vehet részt.


A golf mentális játék - friss, tiszta levegõn, kellemes társaságban egy másfajta életstílust jelent és nem utolsó sorban új barátságokat, üzleti kapcsolatokat eredményez. Akik már legalább egyszer kipróbálták, rájöhettek arra, hogy a természet zöldje, a pázsit nyugtat, míg a játék teljeskörû szellemi és nem kis fizikai igénybevételt kíván. A golf, mint szabadidõsport mellett szól az a tény is, hogy még üzlet is folytatható a többórás séta, illetve játék közben.

A Birdland Golf & Country Club, Magyarország első 18 lyukú golfpályája a közkedvelt üdülőhelyen, Bükfürdőn található. A klub az elmúlt években többször is bizonyítottan a legjobb szolgáltatásokkal állt tagjai és nemzetközi vendégei rendelkezésére. A nemzetközi golféletben való elfogadottságát és elismertségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 1995-ben a bükfürdői golfpályát Európa húsz legjobb golfpályája közé sorolták. A Birdland Golf & Country Club fennállásának immár közel másfél évtizedes ünnepeként az idei év második felében nyílik meg a klubbal együttműködésben a 207 szobából és lakosztályból álló Radisson SAS Birdland Resort Hotel, mely luxus színvonalú wellness és spa szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

Elsõ kérdés: Mikor alakult a Magyar Golf Szövetség?

(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek