Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat? (x)

2016. november 14. 17:00    
nyomtatás
 
Már csak pár nap és kinyitja kapuit a vezető magyarországi személyügyi kiállítás, a Personal Hungary. Mi várja majd a kilátogatókat? Milyen újdonságokkal készülnek? Melyek lesznek a fókuszpontok? Erre is válaszol Német Gábor projektvezető.

13. alkalommal rendezik meg a kiállítást Budapesten. Melyek lesznek idén a top témák?

Csak címszavakban sorolok fel néhányat, mert hosszú a lista: A munkaerőhiány kezelése, a tehetségek megtalálása örökzöld téma, mi is kiemelten foglalkozunk ezzel. Az egészségmegőrzés, a stresszkezelés, a kellemes munkakörnyezet megteremtése, a munka-magánélet egyensúlyának segítése a dolgozók megtartásban játszik fontos szerepet.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?


Terítékre kerülnek a cafeteriát érintő változások, a gamification trendjei, a leggyakoribb munkajogi kérdések. Izgalmas terület az employer branding, amely már nemcsak a nagyvállalatok projektjei között szerepel.

A teljes program ide kattintva érhető el.

Egyre több cég kezdett el foglalkozni a generációs különbségek kezelésével, az X, Y, Z generációk csapatba illesztésével. Terjednek világszerte HR területen is az automatizációs szoftveres megoldások a toborzástól kezdve a teljesítményértékelésig. Kiállítóink közül többen erre kínálnak termékeket. Szóval sok forró téma kerül elő és igyekszünk minél több jó céges gyakorlatot bemutatni.

Tavaly sok év után a pesti Syma Csarnokból a budai Millenárisra költöztek. Bevált?

Teljesen. És az is, hogy koncepciót váltottunk azzal, hogy a nagyobb témacsoportokhoz "arcokat", azaz szakértőket kértünk fel. Az idei újítás, hogy új logóval, új arculattal és weboldallal jelentkezünk. Számomra a Personal Hungary nem csupán egy kiállítás, hanem egy szakmai közösség és fórum, a kollegialitás megélésének színtere és innovációs platform is egyben.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?


A részvétel itt nem csak munka, de feltöltődés is egyben. Az előző évekhez hasonlóan a két nap során idén is több, mint 2000 szakembert várunk.

Minden évben tartanak előadást ismert hazai nevek illetve elismert külföldi szakemberek. Kik jönnek idén?

A két nap alatt 6 előadói térben 147 szakmai programon lehet részt venni. Ismét eljön egy népszerű páros, Dr. Mérő László és Dr. Baracskai Zoltán, akik "Várjunk a lehetetlenre!, "Ne várjunk a lehetetlenre" címmel lépnek fel. Az oktatásról, mint a jövő versenyképességéről és annak új irányairól első kézből, Palkovics László EMMI államtitkártól kapnak áttekintést a kilátogatók.

Lesz meghívottunk a művészvilágból is: Szigeti Ferenc a Karthago EgyüttesbőlMagyarország egyik legrégebben működő, változatlan felállású zenekarának életét mutatja be és saját vezetői szerepének megéléséről osztja meg gondolatait.
Emellett a gazdasági szférából itt lesz Dale A. Martin, a Siemens ipari konszern magyarországi vezetője, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnöke, akit "A vezető, mint első számú HR-es" témában kérdeznek.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?


Eljön ÍrországbólHolly Fawcett, a Social Talent recruitereket képző cég trénere, aki a kulcsszavas keresésen alapuló jelöltkutatás technikáiba ad betekintést.

Rajtuk kívül persze még sok menedzser, HR-vezető és tanácsadó osztja meg gondolatait, mutatja be az aktuális trendeket.

Van-e valamilyen újdonság a programok között?

Ebben az évben először szervezünk "meetup"-okat a Personal Hungaryn. Ezek egy-egy téma köré szerveződő interaktív beszélgetések, amelyeken terítékre kerül egyebek mellett a toborzás, a tehetségkeresés, a HR vezető szerepe.

Újdonság az is, hogy egy okostelefonos applikáció, az Evaluter letöltésével lehet értékelni az előadásokat. Aki ebben részt vesz, értékes nyereményt nyerhet.

Hogyan alakult a kiállító cégek összetétele?

A tavalyinál több,
közel 70 kiállítónk lesz.
A legnagyobb a növekedés a corporate health témakörben figyelhető meg, ahol a vállalati egészségmegőrzést támogató szolgáltatók állítanak ki, de hónapokkal ezelőtt betelt a keret a tréning és coaching szekcióra is. Bemutatkoznak a HR szoftvereket fejlesztő vállalatok is. A magyarok mellett még öt országból (ír, cseh, német, svájci, osztrák) érkeznek cégek saját standdal.

A kiállítók egyébként sok ingyenes szolgáltatással készülnek: például szemészeti, fittség felméréssel, grafológiai elemzéssel, stb.

Mennyibe kerül a belépőjegy?

Online vásárolva 1200 forint egy napra, két napra pedig ennek a duplája. Várunk mindenkit a Millenáris Parkba november 16-17-én.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium