Kihívások és megoldási lehetőségek vállalkozók számára (x)

2012. december 17. 01:00    
nyomtatás
 
Portfolio.hu 2012. december 18-án Debrecenben rendezi meg legújabb rendezvényét, ahol a meghívott neves szakértők a legaktuálisabb gazdasági kérdéseket járják körül. Az eseményen például megtudhatják a résztvevők, hogy mi vár a magyar gazdaságra és a forint árfolyamára. A meghívott előadókkal arra keressük a választ, hogy miként tudnak a cégek az elhúzódó válságban megmaradni, valamint arra is választ kaphatunk a banki és tanácsadói szakértőktől, hogy mire számíthatunk hitelezési, illetve adózási oldalon.

A ország gazdasági vérkeringésében nagyon fontos szerepet játszanak a nagyvárosok, pontosan ezért a Portfolio.hu a BMW-vel közösen története során először vág neki, hogy egy road show keretében végiglátogassa Magyarország vidéki gazdasági centrumait. Kecskemét, Szombathely és Győr után decemberben az Észak-Alföld régió központjában, Debrecenben rendezzük meg rendezvényünket. A 2008-ban kirobbant gazdasági válság lassan már negyedik évébe ért, a magyar gazdaság újfent recesszióba süllyedt, a vállalkozások helyzete egyre nehezebb. A jelenlegi bizonytalan helyzetben nem kisebb dologra vállalkozunk, mint hogy a színvonalas, aktuális információkkal segítsük a helyi polgárokat személyes vagyonuk és vállalkozásaik gyarapításában. Kíváncsi arra, hogy milyen lesz a hazai és nemzetközi gazdasági környezet a közeljövőben? A legfrissebb adózási és finanszírozási kérdések iránt érdeklődik? A választ Portfolio.hu saját és vendég szakértői adják meg.

Főbb kérdések:
• Mi lesz a magyar gazdasággal és a forinttal?
• Mi vár az Észak-Alföld régió vállalataira?
• Kinek és mire hajlandóak a bankok hitelt adni?
• Mennyire lehet egyéb finanszírozási lehetőségekben, például Európai Uniós forrásokban gondolkozni?
• A gyorsan változó adókörnyezetben mit tehetnek a vállalatok?
• Kihívások és megoldási lehetőségek vállalkozók számára

Kihívások és megoldási lehetőségek vállalkozók számára


Célcsoport:

A rendezvény elsődleges célcsoportja a Kelet-magyarországi KKV-k tulajdonosai és cégvezetői.

Az esemény legfontosabb paraméterei:

IDŐPONT: 2012. december 18.
HELYSZÍN: Debrecen, BMW Márkakereskedés (Magisz Kft., 4032 Debrecen,Böszörményi u. 218.)

Regisztráció: 8:15-8:45 között a BMW Márkakereskedésben (Magisz Kft., 4032 Debrecen,Böszörményi u. 218.)

Várható részvétel: 50-100 fő
A rendezvény nyelve: magyar.

Kihívások és megoldási lehetőségek vállalkozók számára


További információ a konferenciával kapcsolatban:

Szponzorációs lehetőségek: AGÓCS Balázs, értékesítési vezérigazgató-h., tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu ,

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: e-mail: konferencia@portfolio.hu

(x)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium