Prémium

Közösségi autóval és kerékpárral hódítana a jövő irodaháza (x)

Portfolio
Intelligens és fenntartható technológiák, okos épületmenedzsment, a benapozottságot optimalizáló, automatizált árnyékolástechnika, decentralizált melegvíz-ellátás, intelligens öntözőrendszerrel szerelt tetőpark, illetve alacsony kibocsátású hűtő-fűtőrendszer - csak néhány a jövő irodaházainak legfontosabb jellemzői közül. Ebben a szellemben kezdte meg legújabb irodaházának építését a Futureal-csoport. A Váci úton megvalósuló Advance Tower a vállalatcsoport folyamatban lévő, összesen közel 100 ezer négyzetméteres fővárosi irodafejlesztési projektjének második lépése.
Közösségi autóval és kerékpárral hódítana a jövő irodaháza
Dr. Tóth József, a XIII. kerület polgármestere és Futó Gábor, a Futureal-csoport alapítója az Advance Tower irodaház alapkőletételén

A Budapest XIII. kerületében megvalósuló, 11 900 négyzetméter bérbeadható alapterületű, 36 millió euró értékű (11,2 milliárd forint) beruházással megvalósuló, hat szintes, 'A' kategóriás Advance Tower BREEAM-tanúsítványt szerezett, vagyis a legszigorúbb fenntarthatósági követelményeknek is megfelel. Az innovatív megoldások mellett az épület fejlesztési tervei között közösségi elektromos autó- és kerékpárbérlő szolgáltatás bevezetésének lehetősége is szerepel, a Mérték Építészeti Stúdió által tervezett, modern formavilágú épület üvegfelületei pedig arra jelentenek garanciát, hogy az irodákban nagy lesz a természetes fény aránya.

Közösségi autóval és kerékpárral hódítana a jövő irodaháza
A Futureal-csoport az elmúlt több mint egy évtizedben 900 millió euró értékben, több mint 600 ezer négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projektet valósított meg. A piaci igények alapján a vállalatcsoport számos ambiciózus irodaprojektet indít el. A fejlesztések közel százezer négyzetméter bérbeadható területtel növelik majd meg a fővárosi irodapiaci kínálatot, ahol a bérlők összességében akár 10 ezer dolgozót is foglalkoztathatnak - mondta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója. A cégcsoport a most épülő Advance Tower irodaház iránti jelentős bérlői érdeklődés eredményeként már megkezdte a 8 ezer négyzetméter bérbe adható alapterületű 2. ütem tervezését is, az épület bérbeadható területe így közel 20 ezer négyzetméterre emelkedik majd.

Közösségi autóval és kerékpárral hódítana a jövő irodaháza
Budapesten egyébként az idei első félévben valamivel több mint 31 ezer négyzetméter irodaterületet adtak át, ami 56 százalékos növekedést jelent az előző évi azonos időszakhoz képest a CBRE adatai szerint. A Futureal-csoport által bejelentett irodafejlesztési volumen önmagában háromszorosa ennek az eredménynek.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01